Arhetipuri în cuplu by incubator 107

0
345

Ce ?

Vă atrag eroii și eroinele? V-ați visat personajul principal dintr-un film mitologic sau fantasy?

Mitul eroului e activ în viața tuturor, dar nu am fost învățați să reperăm etapele de evoluție în care ne aflăm și ce aspecte din noi s-au activat în trăirea mitului personal.

Conform psihologiei analitice jungiene și, în particular, a cercetătorilor Robert Moore și Douglas Gilette  există 4 modele arhetipale fundamentale care ne modelează inconștient atitudinile și felul de a ne purta.

Regele, Războinicul, Amantul și Magicianul. Haideți să le explorăm, împreună cu contrapartea lor feminină, într-un demers de autocunoaștere și dezvoltare, pentru a activa conștient eroul din noi:

Arhetipul Războinicului versus Luptătoare:

1.Specificul comportamentului și energiei Războinicului

2.Accesarea arhetipului de luptător

3.Umbrele sale:  Masochistul și Sadicul

4.Dezvoltarea focusului, hotărârii, competititvității, curajului, asertivității

 

Arhetipul Amantului versus Seducătoare:

1.Funcționarea Amantului

2.Activarea arhetipului „iubitor”

3.Umbrele sale: „Don Juan” și Dependentul

4.Dezvoltarea senzorialității, atractivității, creativității,expresivității, încrederii, magnetismului.

 

Arhetipul Magicianului versus Mediatoare:

1.Funcționarea Magicianului

2.Activarea și dezvoltarea sa

3.Umbrele sale: Manipulatorul și Naivul

4.Dezvoltarea clarității și intuiției, a obiectivității și receptivității,a echilibrului și stării de observator; gestionarea și sensul depresiei.

 

Arhetipul Regelui versus Regină:

1.Funcționarea Regelui

2.Activarea arhetipului „regal”

3.Umbrele sale: Tiranul și Neputinciosul

4.Dezvoltarea capacității de organizare, ordonare cu sens, centrare, recunoașterea valorii.

 

Cu cine?

Cristina Eremia este Identity & Career Coach cu formare de bază în NLP Coaching și Gestalt Organizational, Team Coaching.

Colaborează cu Noble Manhattan Coaching ca mentor coach și trainer de coach-i. Are peste 12 ani experienţă de lucru în domeniul resurselor umane, în consultanţă și multinaționale, coordonând procese de dezvoltare organizațională, training, evaluare, recrutare, talent management.

Practică life coaching și organizațional din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarea relației manager-echipă, optimizare relațională.

Cristina este pasionată din copilărie de lumea miturilor, legendelor și poveștilor, iar studiile în psihologie și analiză junghiană îi permit să-și valorifice acesta veche preocupare, punându-și cunoștințele și experiențele acumulate în slujba demersului de dezvoltare personală.  Pentru o viață mai împlinită și cu sens.

afhreh

Cu ce?

Cu tot sufletul și povestea ta de viață 😉

 

Când?

Duminică@incubator107 , 15 Martie de la 16:00 la 18:00
Duminică@incubator107 , 22 Martie de la 16:00 la 18:00
Duminică@incubator107, 29 Martie de la 16:00 la 18:00
Vineri@incubator107, 03 Aprilie de la 19:00 la 21:00

 

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

 

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1190, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.