afiș Archer Nation deschidere concert

Pe data de 19 Noiembrie Annihilator se reîntoarce în România și va urca pe scena din Quantic. În deschiderea formației din Canada va susține un concert trupa Archer Nation.

Archer Nation vin din California fiind un trio care abordează un heavy metal clasic în care totuși melodicitatea își face simțită prezența.

Au 15 ani de activitate, bazele formației fiind puse în 2004. În același an au lansat și primul material, EP-ul ‘Archer’. Doi ani mai târziu, în 2006 au oferit fanilor primul album intitulat ‘Doom$day Profit$’. Au mai urmat două albume și un EP, cel mai recent, fiind ‘Beneath the Dream’, album lansat anul acesta pe 15 Februarie.

Până acum Archer Nation au susținut turnee atât în America de Nord cât și în Europa.

În momentul de față Archer Nation înseamnă:
Dylan Rosenberg-  Voce/Chitara
Dave De Silva – Bass
Keyhan Moini – Tobe

Așadar, pe 19 Noiembrie, în Club Quantic din București ne vom întâlni cu Annihilator și Archer Nation.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Curier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– presale: 75
– la acces: 100

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Curier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.