Apus acustic 04 / Nicu Alifantis la Grădina Floreasca

0
219

Grădina Floreasca

prezintă

 

Apus acustic 04 / Nicu Alifantis

27 iunie 2016, ora 19:30

Grădina Floreasca

(Bd. Mircea Eliade nr.16)

 

Grădina Floreasca, o oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, prezintă concertul “Madame Mon Amour” alături de unul dintre cei mai apreciați artisti, Nicu Alifantis.

“De mulţi ani de zile răsfăţat al scenelor de concerte, Nicu Alifantis este printre puţinii interpreţi îndrăgiţi de spectatori, indiferent de preferinţele lor muzicale sau de genul muzical agreat. Că intră în scenă într-un concert folk, de muzică uşoară, jazz sau rock, Alifantis ridică sala în picioare, transformând instantaneu publicul într-un cor de câteva mii de voci care-i ţine isonul până la ultimul bis.”

(Paul Rogojinaru, Jurnalul Naţional, 10 mai 1996)

“Madame mon amour”, este cel mai recent album semnat Nicu Alifantis şi este o compilație de 15 cântece de iubire, pe versuri de Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Radu Stanca, Nina Cassian.

Ideea acestui titlu mi-a venit de la poemul care se cheamă ‘Madame mon amour sau femeia ca un drog’, care este înăuntru. Pot să vă spun că sunt niște cântece pe care le-am compus de-a lungul anilor, cel mai vechi de pe acest album este ‘Scrisoare’, din 1984, iar celelalte sunt mai noi, ajungând până la ‘Mozaic’, albumul din 2013“, a spus Nicu Alifantis.

Grădina Floreasca propune o nouă serie de evenimente muzicale pentru acest sezon. “Apus Acustic” va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.

—————————————-

INTRARE LIBERĂ

Rezervări – 0755 085 967

Apus Acustic 04

—————————————-

Parteneri media:

ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.