Apocalyptica celebrează 20 de ani de la lansarea albumului „Plays Metallica by 4 cellos” cu turneul special ce ajunge în România în data de 6 aprilie, pe scena Sălii Palatului din Bucuresti. 

Finlandezii vor cânta integral materialul care i-a consacrat în cadrul unui show ce va dura 135 de minunte alături de multe alte hituri. Seara si scena le vor aparține în totalitate artiștilor de la Apocalyptica, fiind un concert-ceremonie prețios si rar pe care va recomandăm să nu-l ratați.

Structura muzicala a concertului aduce celebra formație pe scenă în cadrul unui show împartit în două părți cu o pauza de 20 de minute între ele. În prima parte a concertului formația va canta fara partea de percuție, ca mai apoi, în partea a doua, să invoce în fața publicului, în plină forță artistică,  mult așteptatele tobe!

Astfel, Apocalyptica întampină publicul românesc cu două experiențe muzicale diferite!

unnamed (3)

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara dar și în rețelele Eventim și bilete.ro la urmatoarele prețuri:

– Categoria A: 230 lei

– Categoria B: 149 lei

– Categoria C: 115 lei

– Categoria D: 99 lei

În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa:

– Categoria A: 250 lei

– Categoria B: 160 lei

– Categoria C: 130 lei

– Categoria D: 110 lei

unnamed (2)

Programul si regulile de acces ale evenimentului se gasesc aici!

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here