duminică, ianuarie 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăApocalyptica plays Metallica by 4 cellos

Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos

Pe 29 octombrie la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti, va invitam la un nou concert cu finlandezii de la Apocalyptica: „Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos” unde trupa va canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica.
In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut „Metallica by four cellos”, o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani. Alaturi de acest epic album ,la Bucuresti, trupa va canta si reinterpretari in premiera ale pieselor „Battery”, „Nothing Else Matters si „Seek and Destroy”. Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. In plus, Apocalyptica a creat propriul stil si o cariera incununata de succes si de milioane de albume vandute in jurul lumii.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Biletele au urmatoarele preturi:
– presale:  119 lei Acces General
La pretul tuturor biletelor comandate in presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular