Aplicații pentru smartphone folositoare în viața de zi cu zi

0
168
aplicații pentru smartphone folositoare

Folosești des mobilul? Ți-ai schimbat aparatul și te gândești să descarci numai aplicații utile? Nicio problemă. În continuare, îți voi da câteva exemple de aplicații pentru smartphone folositoare în viața de zi cu zi.

  • AccuWeather

Îți dorești să afli cum va fi vremea în detaliu în următoarea perioadă? Atunci AccuWeather se va găsi, cu siguranță, pe lista ta cu aplicații pentru smartphone folositoare. Ea îți va spune la ce temperaturi sau fenomene meteorologice să te aștepți din oră în oră și chiar până în următoarele două săptămâni.

  • Timely Alarm Clock

Te-ai săturat să tot auzi aceeași alarmă țipătoare în fiecare zi? Atunci ai nevoie de Timely Alarm Clock. Aceasta îți va oferi posibilitatea de a selecta alarma foarte ușor, de a evita trezirea bruscă în cazul în care iei telefonul în mână și de a activa funcția de „Snooze” doar prin întoarcerea lui.

  • Booking

aplicații pentru smartphone folositoareGăsirea unei camere la un hotel poate fi o corvoadă, nu-i așa? Nu și cu ajutorul lui Booking. Acesta te va ajuta să-ți găsești locul de cazare pentru următoarea ta vacanță printr-un proces ușor de rezervare și prin prețuri atractive.

  • Business Calendar

aplicații pentru smartphone folositoareEști o persoană meticuloasă, care vrea să își planifice zilele în detaliu? Atunci Business Calendar va fi aplicația potrivită pentru tine. Ea îți permite să-ți listezi în amănunt toate evenimentele la care vei lua parte și toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești.

  • CamScanner

Ai fotografiat documente și nu știi cum să le transformi într-un document PDF? Nu te îngrijora. CamScanner va deveni sigur una dintre acele aplicații folositoare pentru smartphone, indiferent că ești un student impacientat sau un adult grăbit.

  • Duolingo

Ești pasionat de limbi străine? Vrei să înveți ceva nou într-un mod simplu, care să se plieze pe nevoile tale și pe timpul tău liber? Atunci descarcă Duolingo.

Aplicația îți pune la dispoziție 23 de limbi (printre care și româna) cu care să te poți familiariza. Metodele de fixare ale cunoștiințelor sunt împărțite pe teme și sunt fixate atât prin exerciții de vocabular, cât și de dicție.

  • Dropbox

aplicații pentru smartphone folositoareVrei să îți stochezi fișierele în alte spații decât pe clasicul mobil? Dropbox îți va sări în ajutor. El crează un fișier special pe propriul tău computer, iar conținutul acestuia este sincronizat cu alte gadget-uri pe care se poate găsi aplicația.

Totuși, Dropbox are un minus: numai 2 GB sunt disponibili gratuit pentru depozitare.

  • Evernote

aplicații pentru smartphone folositoare

Simți nevoia să notezi ceva, dar nu ai laptop-ul sau foaia în față? Atunci ai nevoie de Evernote.

Acesta îți permite să scrii notițe (inclusiv de mână), să faci fotografii sau să înregistrezi în format audio.

  • Shazam

aplicații pentru smartphone folositoareSigur, Shazam este una dintre cele mai cunoscute aplicații pentru smartphone folositoare în permanență. Dar merită: datorită ei, nu o să te mai plângi așa de des că nu mai știi cum se numea melodia aia faină pe care ai auzit-o în club sau în bar.

  • VLC Media Player

aplicații pentru smartphone folositoareDacă ai avut vreodată un computer sau un laptop, sigur te-ai gândit la un moment dat că ai nevoie de un media player. În special unul care să acopere tot felul de formate video sau audio, precum VLC.

Din fericire, formatul a devenit disponibil și pentru smartphone. Așa că poți să îl folosești fără să mai deschizi alte gadget-uri.

Nouă dintre aceste aplicații se regăsesc atât pe Android, cât și în sistemul de operare iOS. Formatul pe care este bazat Business Calendar se poate regăsi și pe iPhone-uri, dar sub numele de Calendar for Business.

surse foto: promenda.ro, accuweather.com, giz.ro, blog.evernote.com, dropbox.com, videolan.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.