Aplicație de vizionare spectacole și evenimente de la OCC

0
300
afis Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii inovează încă odată în domeniul programelor interactive pentru copii și introduce prima aplicație de vizionare a  spectacolelor și a evenimentelor produse de instituție.

Din responsabilitate față de miile de spectatori mici și mari care le-au trecut pragul în ultimii ani, aceștia au adoptat încă din primul moment o strategie de difuzare online pe pagina de Facebook a instituției a unor emisiuni, ateliere și chiar spectacole LIVE.

Weekendul trecut au avut două reprezentații cu distribuții diferite ale celei mai recente premiere de operă, ,,Cenușăreasa” de G. Rossini, în regia maestrului Cristian Mihăilescu și ,,6 mâini și un pian”, concert-lecție susținut de Trio Equilibrium. De asemenea, în fiecare dimineață din timpul săptămânii, copii au învățat să planteze cu ,,Micul Grădinar”,  au învățat să își petreacă mai bine timpul cu jocurile din ,,Magazinul OCC”, au descoperit câteva dintre secretele unui machiaj de scenă, și s-au relaxat cu artiștii  la interviurile nonconformiste din rubrica ,,Zâmbete la OCC„.

În același timp, coordonatorii Atelierelor Micul Artist au ținut lecții online pentru fiecare dintre cele 32 de ateliere în parte, astfel încât cei aproape 1000 de copii înscriși să nu își întrerupă activitatea și să mențină legătura cu mentorii de care sunt atât de atașați.

Cei de la Opera Comică pentru Copii s-au bucurat să constate că transmisiunile au ajuns la aproape 500.000 de spectatori din țară și străinătate, ceea ce îi onorează peste măsură și îî obligă să continue.

Premieră LIVE și cel mai jucat spectacol de la OCC

Pe 21 martie, de la ora 17, a avut loc o premieră live: spectacolul de balet, ,,Scufița Roșie”, la Sala UnderGrant, debutul regizoral pentru Andreea Soare, una dintre cele mai talentate și inspirate balerine ale Operei Comice pentru Copii.

afis Opera Comică pentru Copii
Opera Comică pentru Copii

Pe 22 martie, tot de la ora 17, s-a transmis înregistrarea celei mai celebre opere pentru copii a tuturor timpurilor, ,,Hansel și Gretel”, cel mai jucat spectacol de operă la Opera Comică pentru Copii, cu 53 de reprezentații în cei 5 ani de la premieră.

afis Opera Comică pentru Copii
Opera Comică pentru Copii
Toate cele de mai sus, plus alte spectacole din repertoriul Operei Comice pentru Copii și programe în premieră: ,,Povești cu Felicia”, ,,Fabule cu Nino”, ,,În spatele cortinei”, ,,Filme de 10” și altele, vor putea fi vizionate zi de zi de către copii și părinți deopotrivă, prin intermediul aplicației care va fi disponibilă în cel mai scurt timp.
Abonamentul lunar va fi de doar 30 de lei și va oferi acces nelimitat pentru fiecare familie la toată biblioteca lor de spectacole și programe. Astfel, spectatorii din țară și din străinătate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC, ca și cum ar fi alături de aceștia.

Mai mult, au adoptat și ,,gift subscribe”, un fel de  ,,bilet în așteptare” pentru aplicația ce a fost lansată, astfel încât, dacă se dorește de către urmăritori să ofere șansa unor oameni care nu-și pot permite să vizioneze spectacolele, să poată realiza ușor acest lucru. La fel ca la ,,biletele în așteptare”, Opera Comică pentru Copii va dubla suma, astfel încât să existe doi beneficiari la fiecare ,,abonament online” oferit de spectatorii generoși.

„Știm că această platformă nu va putea înlocui atmosfera minunată din sălile de spectacol, din foaier, din curtea și din atelierele noastre, dar promitem să revenim cât de curând va fi posibil și abia așteptăm să vă revedem cu mic, cu mare la Opera Comică pentru Copii!

Până atunci, ne dorim să ținem legătura ONLINE și sperăm să duceți vestea mai departe, astfel încât să aducem bucurie în cât mai multe case ale românilor din țară și străinătate, în aceste vremuri de încercare și curaj”, a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte – lecție, operetă, teatru muzical, cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat” etc.

 ,,Mulțumim tare mult spectatorilor care au achiziționat VOUCHERE valorice pe care le pot utiliza oricând pe parcursul anului și să le transforme în bilete la spectacolele sau programele noastre. Astfel, ne puteți ajuta să păstrăm un nivel bun al încasărilor și să menținem buna funcționare a instituției, chiar și în aceste vremuri. Vouchere, bilete în așteptare și bilete la spectacolele viitoare sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.”Opera Comică pentru Copii.