Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti (DSTMB) este serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului şi Sportului, cu personalitate juridică şi are ca obiect principal de activitate organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de şi pentru sport şi tineret, a acţiunilor culturale, artistice, distractive, educative, turistice interne şi internaţionale, sportive şi de agrement pentru copii şi tineri.

Fondată în data de 7 ianuarie 2013, Asociaţia Tinerilor Bucureşteni (ATB) este constituită ca o asociaţie non-profit ce îşi propune să sprijine şi să contribuie la dezvoltarea şi implicarea tinerilor şi studenţilor în evenimente sociale, culturale, artistice, educative, sportive şi de mediu. Astfel, reprezintă un suport pentru promovarea, derularea şi susţinerea iniţiativelor tinerilor şi studenţilor din Bucureşti.

Youth Sport Bucharest reprezintă cel mai recent proiect al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, care în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor Bucureşteni a realizat, prin intermediul voluntarilor, aplicaţia YGO!, disponibilă pe Google Play pentru telefoanele şi tabletele ce dispun de sistem de operare Android. Aplicaţia înglobează 255 de asociaţii şi structuri sportive, dintre care au fost incluse 54 de ONGT-uri, 46 de de ONGS-uri şi 155 de structure sportive.

Ieri a avut loc lansarea oficială a aplicaţiei YGO! pe platformele Android la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în prezenţa unui auditoriu numeros. Pe lângă preşedintele Asociaţiei Tinerolor Bucureşteni, Ionuţ Mirea, dar şi directorul executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Cristian Ştefan Săndulache, au mai fost prezente şi alte persoane importante precum prefectul Bucureştiului, Paul Nicolae Petrovan, consilierul primarului interimar al Municipiului Bucureşti, dar şi subsecretarul de stat al Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), Augustin Ioan.

12391460_1105119279507506_2231150071113351841_n

Proiectul îşi propune, pentru anul care urmează, să extindă baza de date deja existentă şi să implementeze o categorie de baze sportive pe care să o includă în aplicaţie, pe lângă cea de structuri sportive deja integrată. Există deja o opţiune în cadrul aplicaţiei prin care vizitatorii care au o asociaţie sportivă sau un ONG de tineret, ori ONG de studenţi, se pot înscrie cu datele de contact în baza de date a aplicaţiei, urmând a fi contactaţi de voluntarii Asociaţiei Tinerilor Bucureşteni pentru confirmarea datelor oferite.

Aplicaţia YGO! poate fi găsită şi descărcată de pe Google Play, aceasta funcţionând în parametri normali, exact aşa cum a fost concepută.

 Pentru întrebări şi detalii suplimentare vă stă la dispoziţie:

Ionuţ Mirea – Preşedinte ATB

0741123967

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here