Dupa lansarea din iarna a aplicatiei YGo! ce contine datele de contact ale ong-urilor de tineret, ong-urilor studentesti si a diferitelor strucuturi sportive din Bucuresti revenim acum cu un update in ceea ce priveste accesul tinerilor si indemnul nostru de a face sport.

Ce contine update-ul?

Voluntarii Asociatiei Tinerilor Bucuresteni au facut un efort in a contacta majoritatea bazelor sportive, existente si cele date uitarii, astfel incat sa evidentiem lipsa sau nepromovarea infrastructurii sportive unde tinerii ar trebui sa isi petreaca timpul liber, urmand principiul „men sana in corpore sano”. Cu sprijinul Directiei Pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si cu entuziasmul voluntarilor am reusit sa dam de urma a catorva dintre bazele sportive, din pacate foarte putine, pentru ca nu gasim date de contact, adrese, pe de alta parte la telefon cativa au fost deschisi in a da detalii sau de a stabili intalniri.

Prin urmare, am facut un update aplicatiei si ne dorim foarte mult sa realizam si o varianta de iOS a aplicatiei, singura de acest gen in domeniul tineretului si sportului la nivel de capitala cat si national, insa nu indeajuns de apreciata de alte autoritati care nu s-au aratat deschise sa sprijine dezvoltarea la nivel national, insa ne-am bu
curat ca Primariile de sector utilizeaza aplicatia si a fost utila in contactarea ong-urilor de tineret in vederea realizarii Consiliilor Consultative de Tineret.

Banner YGo!

 

screenshoot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here