Tinder este una dintre cele mai cunoscute și utilizate rețele sociale la nivel internațional și o aplicație foarte îndrăgită în rândul tinerilor. Acum, aplicația tinder face virală povestea a două persoane ce s-au cunoscut prin intermediul ei.

Aceasta dă naștere de multe ori la povești dintre cele mai diverse, având în vedere modul de funcționare al acesteia. Și aici mă refer la faptul că pot vorbi doar persoanele care se plac reciproc și au reacționat cu like între ele.

La fel s-a întâmplat între Josh și Michelle. Două persoane ce s-au plăcut reciproc tocmai în anul 2014 și au început tot atunci să vorbească. Partea amuzantă sau care îi deosebește de ceilalți este că amândoi au fost foarte ocupați, ori așa au vrut ei să pară în momentul în care își scriau.

Astfel au ajuns să comunice la diferențe de câteva zile sau chiar luni. Câte un mesaj fiecare, fie că erau diverse sărbători ce îi țineau ocupați, fie nu vedeau mesajele, fie aveau de învățat pentru examene.

Și au continuat să facă acest lucru până în anul 2017. An în care aceștia au primit un mesaj chiar din partea celor de la Tinder, care le-au spus să-și facă bagajele, deoarece îi aștepta o excursie în Maui, una din insulele care aparțin de arhipelagul Hawaii.

Bineînțeles, singura condiție ar fi fost ca timpul lor de confirmare și de împachetare a bagajelor să nu fie la fel de lung ca perioada în care-și scriau reciproc.

Aplicația Tinder face virală astfel povestea dintre cei doi, având în vedere unicitatea ei, iar aici puteți găsi un desfășurător al ei, format din mai multe screenshoot-uri făcute din conversația lor și din mini-conversația cu Tinder.

Mai jos găsiți și conversația acestora:

Aplicația Tinder face virală
Aplicația Tinder
Aplicația Tinder face virală
Aplicația Tinder

Tinder își dorește să facă lucrurile mai ușoare pentru utilizatori. Va face posibil ca o persoana să vadă persoanele care i-au plăcut profilul înainte ca acesta să dea și el like acelor persoane, lucru ce nu făcea parte din facilități până acum.

Sursa foto: 9gag

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here