marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipAplică la trainingurile Soft Skills Academy-Third Edition!

Aplică la trainingurile Soft Skills Academy-Third Edition!

Te preocupă viitorul tău? Te gândeşti tot mai des la ce o să faci din postura de absolvent? Eşti avid după cunoştinţe şi vrei să înveţi ceva nou în fiecare zi? Crezi că educaţia nu se rezumă doar la o bancă, o foaie şi un pix? Eşti la curent cu noile cerinţe de pe piaţa muncii? Soft Skills Academy 3 este evenimentul ce îţi va arăta că o educaţie potrivită nu înseamnă doar să mergi la cursuri, iar o carieră de succes se construieşte din timp şi prin metode diversificate.

Dacă vrei să:

  • Înveţi într-un mediu antrenant, despre lucruri care îţi vor fi utile, atât în viitoarea carieră, cât şi în viaţa personală;
  • Afli secretele unui CV funky sau cum să îți captivezi auditoriul cu o super prezentare;
  • Îţi foloseşti imaginaţia în cadrul aplicaţiilor practice propuse de traineri;
  • Dezbaţi în mod deschis, alături de specialişti în domeniul comunicării, dezvoltării personale și planificării carierei toate detaliile referitoare la aceste sfere de activitate.

Atunci aplică pentru Soft Skills Academy 3!

Soft Skills Academy 3 este un eveniment ce îşi propune să pună studenţii din universitățile cu profil tehnic din Bucureşti faţă în faţă cu un grup de traineri bine pregătiţi, pentru a-i învăţa cum să îşi construiască o carieră de succes. Evenimentul este structurat în trei module:

The Art Beyond Words – abilități de comunicare și lucru în echipă. Aici poți învăța despre comunicarea interpersonală, cum să dai și să primești feedback sau cum să influențezi oamenii din jurul tău.

Conquering Self-Improvement – dezvoltare personală. În cadrul acestui modul poți afla mai multe despre cum sa faci față stresului sau schimbării de mediu de la facultate la un job, dar și despre cum poți face o prezentare care să îți captiveze auditoriul.

Career Visioning and Planning – planificarea carierei. Vei afla in ce mod trebuie să îți setezi obiectivele în carieră, cum să vorbești în public ca un adevărat artist sau cum să fii candidatul ideal pentru un job, de la CV la interviu.

Ştim cât de mult te preocupă dezvoltarea personală şi viitorul tău profesional, de aceea te invităm să participi la sesiunile de training propuse şi susţinute de specialişti în soft skills, unde vei avea şansa de a te convinge că se poate învăţa şi altfel. Atât aplicaţiile practice, cât şi discuţiile libere vor crea un mediu interactiv şi proactiv în care tu să poţi asimila o multitudine de cunoştinţe extrem de importante din postura de viitor angajat.

Crezi în beneficiile aduse de către educaţia nonformală? Dacă da, vino la Soft Skills Academy 3 să învăţăm împreună! Dacă nu, vino la Soft Skills Academy 3 să te convingem! Înscrie-te completând formularul următor! Programul complet îl poţi afla accesând următorul link, iar mai multe informaţii despre traineri găseşti la această adresă.

Emilia Popa
Emilia Popa
Scrisul nu e o pasiune, e modul prin care eu vorbesc cu cei din jur și mă fac înțeleasă. Îmi înșir gândurile, temerile, ambițiile și nu mă opresc până nu simt că am spus tot ce am avut de spus. Mă scuzaţi, am uitat să mă prezint. Eu sunt pur şi simplu Emi, o buzoiancă minionă, voluntar de profesie și naivă din cale-afară
RELATED ARTICLES

Most Popular