duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăAperto oferă o experiență culinară completă în București Mall Vitan

Aperto oferă o experiență culinară completă în București Mall Vitan

Vara aceasta, gurmanzii au la dispoziție un nou restaurant la București Mall Vitan: Aperto se distinge printr-o abordare inovatoare a gastronomiei italiene. Localul, aflat la parterul mall-ului și dotat cu o terasă cochetă, aduce un meniu diversificat, cu zeci de tipuri de paste, pizza, pește, carne, deserturi, gelato, la care se adaugă o colecție de vinuri atent selecționate și delicioasele cocktailuri ale casei.

Experiența pe care noul restaurant Aperto o oferă clienților București Mall Vitan se caracterizează prin transparență. Cele cinci bucătării deschise, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato), aflate în interiorul localului, le permit gurmanzilor să se bucure de o experiență culinară completă, căci pot vedea cum este pregătit fiecare preparat de către chefi profesioniști.

La acestea se adaugă barul și Academia Aperto, dotată și ea cu o bucătărie proprie, având o capacitate de 24 de persoane. Aici se vor desfășura evenimente speciale tip degustări private, culinary demonstrations si workshop-uri de gătit.

Un alt atu al restaurantului este spațiul de joacă generos, care îl face o alegere potrivită și pentru familiile care vor să se bucure de oferta culinară și atmosfera Aperto.

Localul a fost amenajat de Pick Two Studio, într-o manieră minimalistă, cu linii monocromatice, pentru ca adevărata vedetă să rămână experiența culinară.

Meniul Aperto se definește prin diversitate. Peste 40 de feluri de paste sunt pregătite zilnic de bucătari și expuse în restaurant, o mare varietate de pizza, numeroase tipuri de pește de mare, o ofertă impresionantă de fructe de mare, dar și faimoasa gelato, pregătită sub ochii clienților, toate acestea se regăsesc în meniul Aperto.

Dintr-un centru culinar cum este Aperto, un local dedicat întâlnirii dintre chefi pasionați și gurmanzi, nu puteau lipsi cocktailurile și băuturile casei: dacă primele variază de la cele clasice internaționale și italiene până la unele recent inventate, atuul celor de-al doilea sunt numeroasele tipuri de sangria.

Restaurantul Aperto care îi întâmpină din această vară pe clienții București Mall este totodată primul deschis în România, urmând ca brandul să își dezvolte o rețea proprie într-un mod sustenabil.

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

APERTO_2

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile și cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Georgiana Gagiu
Georgiana Gagiu
Pot să spun despre mine că sunt o persoană comunicativă, prietenoasă, imi place să cunosc oameni noi şi să am multi prieteni dar sunt şi o persoană activă si dinamică.
RELATED ARTICLES

Most Popular