miercuri, ianuarie 19, 2022
Recrutare IQool
AcasăComunitateONG-uriApel umanitar al Asociatiei Colectiv

Apel umanitar al Asociatiei Colectiv

În urmă cu câteva zile, un copil de 6 ani din Găești, Dâmbovița, şi-a salvat tatăl de la moarte, după ce locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări. Omul, sudor de meserie, venise din schimbul 3 şi dormea adânc.

Familia a rămas fără toată agoniseala de o viață după ce incendiul provocat de un scurtcircuit a mistuit toate bunurile lor. Incidentul s-ar fi putut transforma într-o tragedie, dacă băiatul de 6 ani nu și-ar fi salvat tatăl.

Băiatul se uita liniştit la televizor şi când a simţit miros de fum şi a vazut flăcările nu a fugit din casă, ci şi-a strigat tatăl până l-a trezit.Bărbatul a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini şi a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Găeşti, unde medicii i-au acordat îngrijiri. A refuzat însă să rămână internat şi s-a întors acasă pentru a-şi mai recupera câte ceva din bunuri.

Oamenii nu mai au însă nimic. Locuiau cu chirie, iar acum au rămas şi fără haine, aparatură şi alte bunuri, care au ars în incendiu.

Asociația Colectiv 3010 GTG a lansat un apel umanitar pentru ajutorarea acestei familii.

”Asociația Colectiv GTG 3010 împreună cu voi poate să îi ofere micuțului erou și familiei sale posibilitatea să trăiască în condiții decente în continuare.

Mai jos regăsiți lucrurile de care această familie are mare nevoie:
– îmbrăcăminte pentru un băiat de 6 ani, cu înălțimea de 130 cm și cca. 30 kg, măsura la pantofi: 32;
– ghiozdan și rechizite;
– îmbrăcăminte pentru cei doi părinți ai copilului ;
– electrocasnice (televizor, aragaz, mașina de spălat, frigider) ;
– covoare, perdele, mobile, lenjerie de pat;
– câteva găleți de lavabilă.

Pentru a putea sa facem rost de toate acestea puteți dona în contul deschis la:

Raiffaisen Bank RO16RZBR0000060018790654 sau dacă aveți de donat diverse lucruri la sediul Asociației Colectiv GTG 3010 din Șos. Ștefan cel Mare nr. 42, et.2, apt. 12, sector 2, București”.

 

Georgiana Gagiu
Pot să spun despre mine că sunt o persoană comunicativă, prietenoasă, imi place să cunosc oameni noi şi să am multi prieteni dar sunt şi o persoană activă si dinamică.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular