Adina, fetița de 2 ani diagnosticată cu cancer

Încotro se îndreaptă societatea din zilele noastre?

Este perioada sărbătorilor de iarnă, timp în care suntem îndemnați să fim mai buni, mai calzi și mai plini de compasiune față de cei din jur. Nu degeaba se spune că unde sunt mulți, puterea crește și eu, una, cred cu dârzenie că oamenii uniți de aceleași gânduri frumoase pot face minuni. De ce ne-am transformat într-un morman veștejit de nepăsare și ignoranță? Ne batem cu pumnul în piept zilnic că vrem schimbare, că vrem să trăim ca „în afară”… Oare ne-am gândit vreodată că noi, oamenii, suntem schimbarea? Totul pornește de la noi, din înăuntrul nostru, din modul nostru de gândire și percepție. Suntem dispuși să facem bine și să încetăm critica, jignirile și zeflemismul acut care domnește în atmosferă? Vă propun un lucru simplu: haideți să îi ajutăm pe cei care au mare nevoie de noi. Haideți să o ajutăm pe Adina! Oferă și tu o șansă pentru Adina, fetița de 2 ani diagnosticată cu cancer.

Adina, fetița de 2 ani diagnosticată cu cancer

O să vă prezint în continuare o situație reală prin care putem ajuta la salvarea unei vieți! Adina este o fetiță superbă de doi ani care de două luni trece prin chinuri nemărginite. Durerile cumplite de burtă au trimis-o la medic. Vestea că are o tumoră la rinichiul stâng a venit ca un trăsnet. O veste la care nu se aștepta nimeni, și care a dat peste cap viața Adinei și a familiei sale. Mama a fost sfătuită de un medic să caute soluții pentru operația fetei în afara țării. Acolo, șansele ei s-au dovedit că sunt mai mari. Tratamentul post operator l-au început tot acolo și Adina mai are de făcut în Turcia 32 de cure de chimio și radioterapie. Acesta este imposibil de acoperit de părinții fetiței. Oferă și tu o șansă pentru Adina, fetița de 2 ani diagnosticată cu cancer.

„Am căutat soluții la indicația doamnei chirurg, ne-a spus că este foarte urgent, că oricând se poate rupe și diseminează în tot abdomenul. Trebuia să ajung repede să fie operată, șansa vindecării ei depinde de această operație. A făcut trei cure de chimioterapie și mai are nevoie de încă 22. Tratamentul e împărțit în două etape, una de 13 ședințe săptămânale din care au rămas 10 săptămânale. În a doua etapă, trebuie făcută câte o ședință la fiecare trei săptămâni. În acest moment nu mai este nevoie de foarte mult, de aproximativ 20.000 de euro, bani de care depinde viața Adinei și pentru care vă cere ajutorul.”

Puteți dona doi euro prin SMS la numărul 8848. 

Oferă și tu o șansă pentru Adina, fetița de 2 ani diagnosticată cu cancer. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom Romania Mobile și Orange, pentru cartelele pre-plătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului.

Sau direct, în conturile Fundației Mereu Aproape, cu mențiunea Adina Mischie”.

  • în Lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
  • în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

Conturi deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU.

Oferă și tu o șansă pentru Adina, fetița de 2 ani diagnosticată cu cancer.

Sursa foto: fundatiamereuaproape.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here