Ți-ai pus vreodată întrebarea sub ce formă s-ar cristaliza apa atunci când îți spui numele? Sau când pronunți o dorință, un vis?

Cercetătorul japonez Masaru Emoto a evidențiat faptul că ceea ce e invizibil pentru ochiul uman, coordonează partea vizibilă a vieții, prin descoperirea mesajelor ascunse din apă. În materie se văd numai efectele, iar apa are capacitatea de a prelua energiile din jurul său, schimbându-și astfel structura. Apa are proprietatea de a stoca și de a reflecta cuvinte, gânduri, sentimente, muzică. Studiul cristalelor de gheață a permis să se vadă că apa poartă informație cu ea.

Experimentul a constat în observarea structurii apei la microsop, după ce aceasta s-a cristalizat, fiind pusă într-un recipient pe care era scris un cuvânt ce reprezenta un sentiment frumos. Influența cuvântului a determinat o structură de cristale frumoase, armonioase. În celălalt caz, cuvintele ce exprimau sentimentele neplăcute nu au creat forme omogene de cristalizare. Apa răspunde cuvintelor pozitive formând cristale hexagonale superbe, spre deosebire de forme nearmonioase, rezultate în urma expunerii la cuvinte negative. Cele mai frumoase cristale formate sunt acelea de la impactul dintre iubire și recunoștință

 crist1

                                                                                                 Cristale obținute pentru fericire și nefericire

Experimentul s-a făcut și prin cristalizarea apei în funcție de emisiuni de la televizor, în funcție de diverse compoziții muzicale: cristalele apei au copiat idei din bucăți muzicale. Apa a fost expusă și în preajma unor picturi sau fotografii, preluând energia surselor, transformându-le în configurații echilibrate, forme ce reprezintă ideile din acele imagini. Apa receptează și redă orice fecvență emisă de poze, cuvinte, sentimente, gânduri, iar ceea ce rezultă poate fi perceput de om. Apa a fost expusă și la cuvinte ce exprimau aceleași lucruri, dar în limbi diferite. Rezultatele nu au fost identice, însă s-au păstrat structurile frumoase, asemănătoare.

crist4

Cu alte cuvinte, gândul, vorba sau faptele influențează în bine sau în rău ceea ce este legat de vibrația lor. Fiecare gând are o anumită frecvență care îl definește, o anumită energie. Iar aceste vibrații se transmit în materie, producând schimbări ale structurii. Terapiile bazate pe culoare, muzică, imagine au efecte asupra apei din organism. Omul este 70% apă, iar corpul își organizează cristalele echilibrat.

crist2

 

sursa foto: victorchirea.ro

Comentarii

comentarii