Antreprenoriat în mediul online – Conferința de deschidere Business Cocktail, ediția a IV-a

0
410

Din 2010 de când JADE România a luat ființă ne-am dedicat activitatea dezvoltării profesionale a tinerilor pasionați de antreprenoriat. Unul dintre proiectele noastre cheie este Business Cocktail,  care anul acesta va avea Conferința de deschidere în București, pe data de 15 Noiembrie.

Evenimentul se află la a patra ediție și își propune, și în acest an, reunirea tinerilor cu spirit antreprenorial cu antreprenori tineri, sau cu experiență, care sunt dornici să împărtășească din experiența acumulată.

Evenimentul de deschidere se va desfășura sub forma unei conferințe, în cadrul căreia participanții au ocazia să interacționeze cu antreprenori de success de pe scenă din București.

Ca și invitați îi avem pe:

Alex Cernătescu – CEO Infinit Solutions

Denis Todirică – CEO Glazeon

Laurențiu Matache – CEO Microjoburi.ro

Claudiu Ludoșan – CEO Creative Luggage

Alex Petrescu – Co-Owner Sunday Bagels

Între studenții care fac parte din organizații studențești există un interes ridicat pentru acest domeniu. Ei, dintre toată lumea, înțeleg cel mai bine acest potențial mare de networking, iar noi vrem să le facilităm atât procesul de învățare cât și acela de comunicare cu cei care sunt de asemenea pasionați de acest domeniu.

Înscrierile se pot face aici.

Persoana de contact: Adi Tonea

Email: ady.tonea@gmail.com.