ANTI-FLAG Concert Quantic Club
ANTI-FLAG cântă la București pe 1 februarie în Quantic Club. Primele 100 de bilete costă doar 99 de lei și se găsesc pe iabilet.ro.
Anti-Flag vin din Statele Unite și și-au început activitatea la finalul anilor ’80. Formația este un etalon când vine vorba de implicarea în diverse proiecte și grupuri precum Greenpeace sau Amnesty Internațional.
Tocmai din acest motiv muzica are o puternică încărcătură politică. Numele lor vrea să reprezinte poziția acestora împotriva războiului și faptul că oamenii nu trebuie uniți sub un steag, ci trebuie să trăiască toți în unitate și pace. Până acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele stârnind diferite controverse, de la artwork până la tematică lirică. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cântat alături de artiști precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember Cel mai recent album, ‘American Fall’ a fost lansat în 2017 ajungând pe locul 7 în Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar și în topurile din Germania și Austria.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Acestea au următoarele prețuri:
– earlybird: 99 lei – primele 100 de bilete
– presale: 119 lei – următoarele 200 de bilete
– presale: 130 lei
– la intrare: 150 lei
La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.