Vineri, 27 Decembrie, de la ora 19:00, Teatrul În Culise te invită la spectacolul Spectatorul Condamnat la Moarte în cadrul căruia o puteți admira din nou pe Anisa Lupu, care revine la prima sa dragoste: teatrul. Spectacolul va fi jucat pentru cazul fotbaliştilor Petre şi Dobre din cadrul campaniei „Împreună suntem şi mai buni” de la Antena3.

Anisa Lupu este cea care ne-aduce veștile la Antena 3. Bune sau rele, ea ni le transmite tot timpul cu aceeași figură ingenuă și parcă le-ndulcește. Dar nu știți despre ea că a fost printre primii oameni care au crezut în Teatrul În Culise. Am cunoscut-o pe vremea în care făcea cursurile de actorie la Teen Media Academy și se îndrăgostise de teatru. Regizorul Cristian Bajora a hotărât să-i ofere rolul din Spectatorul Condamnat la Moarte, Anisa intrând în rândul primilor actori dIn Culise. Apoi, televiziunea ne-a răpit-o, iar programul nu i-a mai permis să se împartă între spectatori și telespectatori. Dar de câte ori are ocazia vine În Culise și se urcă pe scenă (să simtă mirosul scândurii) – fie cântând, fie îmbrățișându-i pe foștii colegi, actuali prieteni. Dar de Crăciun ne oferă tuturor un cadou frumos prin revenirea în Spectatorul Condamnat la Moarte.

Asociația Culturală În Culise se alatură campaniei umanitare Antena 3 – Împreună suntem și mai buni și, alături de Anisa, îi susțin pe micii campioni care se zbat în sărăcie, Petre și Dobre. O parte din banii de la spectacol vor fi donați celor doi. Cazul este sustinut de echipa de jurnalisti Antena3 – Anisa Lupu, Ela Craciun, Raluca Tache si Loredana Cofari.

Spectatorul condamnat la moarte cu Anisa Lupu

Referitor la trăirile de pe scenă, Anisa dorește să transmită: ”Daca viața ar fi teatru, ar fi mai lungă… Când sunt pe scenă opresc timpul. Atunci… când îmi simt fiecare bătaie a inimii, fiecare mișcare, fiecare cuvânt și chiar respirația celor din sala. Acolo caut explicația fiecărei acțiuni pe care o fac, acolo nimic nu e făcut la întâmplare, acolo trăiesc! Pe scenă simți tot, fiecare lucru mic pe care îl faci, îl faci conștient. Acolo timpul trece altfel, ca atunci când erai copil și te jucai și altceva nu mai exista. Asta se întâmplă și pe scenă, pentru că ești foarte prezent. Ești prezent pentru tine, ca să dai ce ai mai bun, dar și pentru ceilalți. Acolo dăruiești. Acolo ești bun cu oamenii: nu știi cine e cel din fața ta, dar totuși împarți energia cu el și-i lași o bucată din sufletul tău. Și faci asta o dată, de două, de multe ori, iar după un timp… nu mai ești același. Devii mai tolerant. Cu personajele tale, cu tine… cu oamenii. Pentru că trebuie să iubești oamenii și să-i înțelegi, să știi să scoți binele și frumosul din orice lucru urât, ca să poți să joci rolul unui criminal sau rolul unei prostituate. Pentru ca trebuie să-i ierți! Să te ierți!

Fără a vinde surprizele care fac din “Spectatorul Condamnat la Moarte” un happening, vă spunem că spectacolul trece peste orice barieră a convenţiei, începe cu mult înaintea “primului gong” şi se termină, aşa cum spune Vişniec, “în stradă”, mult după ce reflectoarele deja s-au stins, iar relaţia spectator-actor capătă dimensiuni nemaiîntâlnite într-o sală de teatru obişnuită.
O comedie cu mesaj, care te face să ieși din sală cu zâmbetul pe buze și cu întrebări importante de cugetat.

Așadar, Vineri 27 Decembrie, de la ora 19:00, mutați-vă puțin din fața televizorului în sala de teatru să o susțineți pe Anisa și să o încurajați să continue. Garantăm distracție și amuzament copios. Adresa este Piața Națiunile Unite nr. 3-5, demisol. Rezervările se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

Program In Culise 20 Decembrie – 9 Ianuarie

!Important – după 1 Ianuarie, prețurile se vor schimba: pentru producțiile În Culise (Imaginează-ți că ești Dumnezeu, Spectatorul Condamant la Moarte, Scrisori către Rita, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți, Trei piese scurte fără sex, Conversații cu mafia, Feromonii, Frumoasa călătoria a urșilor panda, Spectatorul Condamnat la Moarte) biletul va costa 30 lei, iar pentru spectacolele invitate (Trași la Xerox, Vânzătorii ambulanți, Monoloagele Vaginului, O seara furtunoasa) biletul va costa 25 lei.

 

Vineri, 20 Decembrie  – Luni, 23 Decembrie nu avem spectacole deschise la public

25, 26 Decembrie – Închis

Marți 24 Decembrie

 • Ora 20:00

AJUNUL PISICOS

Spectacolul ”We are Hollywood” se joacă în scop caritabil

Intrarea este liberă, dar se fac donații pentru pisicile care se află în grija Camerei cu Pisici

Vineri, 27 Decembrie

 • Ora 19:00

SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE – comedie

De Matei Vişniec

Cu: Alexandru Minculescu, Ştefan Nistor, Florin Frăţilă, Paul Alexandru, Maria Popovici, Laura Marin, Ioana Chelmuş.

Preț bilet: 30 lei

Sâmbătă, 28 Decembrie

 • Ora 19:00

IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU – comedie

Preţ bilet: 30 lei (preţ unic)

 • Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu CRISTIAN DUMITRU & FRIENDS (spectacol aniversar)

Preț bilet: 20 lei

Duminică, 29 Decembrie

 • Ora 19:00

SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică

Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie/Laura Marin

Preţ bilet: 30 lei

Luni, 30 Decembrie

 • Ora 20:00

CONVERSAȚII CU MAFIA – comedie

De Sam Henry Kass, Traducere Vania Pierșinaru

Preț bilet: 30 lei

Marți, 31 Decembrie

 • Ora 20:00

Revelion ca altădată

Pe 31 Decembrie 2013, de la ora 20:00, te așteptăm în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 să petrecem împreună în centrul Bucureștiului, într-o atmosferă classy și underground, un ”Revelion ca altădată”. Pentru o petrecere de poveste, echipa din Culise îți creează cel mai bun mix: prieteni, teatru și comedie, muzică, mâncare, băutură și artificii (în suflet sau pe tavan) și toate acestea ”fără număr”.

1-3 Ianuarie Închis

Sâmbătă, 4 Ianuarie

 • Ora 19:00

SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică

Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie/Laura Marin

Regia Cristian Bajora

Preţ bilet: 30 lei

Duminică, 5 Ianuarie

 • Ora 19:00

IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU – comedie

După texte de Matei Vişniec lei

Luni, 6 Ianuarie

 • Ora 20:00

TRAȘI LA XEROX – comedie

De Vasili Suskin

Preț bilet: 25 lei

Marți, 7 Ianuarie

 • Ora 20:00

TREI PIESE SCURTE FĂRĂ SEX (tragicomedie 18+)

Regia: Cristian Bajora

Preț bilet: 30 lei

Miercuri, 8 Ianuarie

 • Ora 19:30

O SEARĂ FURTUNOASĂ – Comedie

Preț Bilet: 25 lei

 

Joi, 9 Ianuarie

 • Ora 19:00

SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE – comedie

De Matei Vişniec

Preț bilet: 30 lei

 • Ora 21:30

STAND UP COMEDY și LIVE MUSIC cu Cătălin Dumitru, Cristi Priza și Dragoș Udilă

Preț bilet: 20 lei