sâmbătă, mai 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruAndré Rieu revine pe ecranele Grand Cinema & More în cel mai...

André Rieu revine pe ecranele Grand Cinema & More în cel mai așteptat eveniment cinematografic al anului

„Cea mai așteptată periodă a anului, pentru mine și orchestra Johann Strauss, este luna iulie, când avem plăcerea de a susține un concert în frumosul meu oraș natal, Maastricht! Investim mult timp, energie și dragoste în a crea din concert o experiență unică  pentru public, dar și pentru spectatorii din cinematografe. În fiecare an, spectacolul nostru este diferit, dar întotdeauna abundă de cântece frumoase, dans, invitați speciali, râsete, distracție, artificii și, bineînteles, muzică de neuitat!”, a fost mesajul transmis de André Rieu fanilor din toată lumea.

București, 16iunie2016 – Și anula cesta, Grand Cinema & More este pe lista cinematografelor din întreaga lume care vor transmite, dar și distribui la nivel national,spectacolul anual de la Maastricht, susținut de  unicul André Rieu. Împătimiții muzicii de calitate vor putea urmări ceeace se anunță a fi cel mai spectaculos concert al artistului într-o transmisiune în direct, dar și înregistrat, pe23, respectiv24 iulie.

Pasiunea pentru muzică clasică și convingerea că eleganțaei nu trebuie condiționată timpului au făcut din André Rieu unul dintre cei mai apreciați muzicieni ai momentului. Cunoscut pentru înființarea orchestrei Johann Strauss, împreună au adus valsul mai aproape de publicul larg, transformându-l într-o alternativă viabilă a marilor concerte pop sau rock.

De departe cel mai așteptat concert al artistului este deja tradiționalul spectacol anual de la Maastricht. Având ca loc de desfășurare piața medievală din centrul orașului său natal, întreaga reprezentație se constituie ca un simbol al carierei lui André Rieuși al devotamentului său față de muzica clasică. Anul acesta, exclusiv pentru publicul din cinematografe, spectacolul va fi însoțit de o introducere a gazdei evenimentului, Charlotte Hawkins,și de un interviu cu maestrul André Rieu.

„Fiecare nou eveniment pe care îl aducem în sălile cinematografului este, pentru noi, o victorie, nu doar pentru că ne consolidează încrederea în demersul pe care l-am lansat, ci și pentru că doar așa ne putem respecta angajamentul făcut clienților noștri – acela de a le face frumosul mai accesibil. Acele acțiuni care se constituie în tradiții sunt garanția noastră că urmărim direcția corectă, reușind să transformăm cinematograful în spațiul de expresie al artiștilor, deschis tuturor consumatorilor de cultură”, a declarat AtenaSimovic, Alternative Content & Events Director încadrul Băneasa Developments.

La nivel național, Grand Cinema & More este distribuitor al concertului, către următoarele cinematografe din țară: Cinema Trivale – Pitești, Cinema Cortina Digiplex și Cinema Palace – Oradea, Cinema Victoria – Cluj, Cinema Twins – Ploiești, Cityplex – Constanța, Cityplex– Tulcea, Cityplex – Bârlad, Cinema Arta – Târgu-Mureș, Sala de Concerte „Ion Vidu” – Timișoara, Cinema „Florin Piersic” – Cluj Napoca și Cinema One – Brașov.

Spectacolul va dura aproximativ 3 ore, cu o pauză de 15 minute, și va fi parțial subtitrat în română. Informații suplimentare, dar și posibilitatea de rezervare a biletelor, sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mpşi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema& More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Bianca Gurzu
Bianca Gurzu
Bianca mă numesc și îmi place să privesc. Sunt boboc la FCRP și nou venită în “The IQool Team”. Imprevizibilă, caraghioasă și prietenoasă - doar trei cuvinte despre mine, destul cât să îți dai seama că nu sunt "în toate mințile". Multe s-ar putea zice, dar mi s-a zis să nu depășesc cinci rânduri. Iubesc oamenii și într-adevăr îmi place să cunosc lucruri noi, chiar dacă sună clișeic.
RELATED ARTICLES

Most Popular