Andra Asan, Pureun Narae și Radical G.NO deschid concertul History

0
220

History, considerată de critica muzicală dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. Formația îi are în componență pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong. Muzica celor cinci se bucură de o largă apreciere atât în ţara natală cât şi în Europa, iar în România interesul fanilor a fost atât de mare încât la doar 5 minute de la punerea în vânzare a biletelor, două categorii au fost sold-out, o premieră pentru concertele care au avut loc până acum în România.

Concertul va avea loc sâmbătă 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu orele 18:00.

Aflată pentru prima oară în România, formația promite un concert de neuitat, în care muzica, dansul, și buna dispoziție vor oferi publicului român o seară senzațională.

Pureun Narae

În deschidere vor evolua două trupe româneşti, Pureun Narae (Azure Wings) şi Radical G.NO. Pureun Narae este prima formaţie românească de SamulNori, un stil muzical tradiţional coreean care se bazează pe armoniile create de instrumente de percuţie. Compusă din 8 membri cu vârste şi experienţe muzicale diferite, formaţia are în comun pasiunea pentru cultura coreeană. Radical G.NO este o altă formaţie dance care are ca sursă de inspiraţie dansurile coreene. Fetele au făcut furori la preliminariile Festivalului Internaţional K-Pop, desfăşurat anul trecut la Bucureşti şi promit un show pe măsură şi pe 27 februarie. Seara va fi deschisă de către Andra Asan.

Radical GNO

Concertul va fi prezentat de Alexandra Băncilă și Lee Kyungjun.

Pentru acest eveniment mai sunt disponibile doar următoarele categorii de bilete, numărul acestora fiind limitat:

Categoria II – 100 Lei.

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos

Link videoclip trupă: 

https://youtu.be/Sa7QfiKGvfk

Link mesaj video către fanii din România și turneul european:

https://youtu.be/uxVKXcBGocw

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.