sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship#AMORE MEETS #MOBILEE - Studio Martin, 23 Octombrie 2015

#AMORE MEETS #MOBILEE – Studio Martin, 23 Octombrie 2015

mobilee records a fost lansat în 2005 și s-a impus rapid ca fiind una dintre cele mai strălucitoare stele din galaxia berlineză a music label-urilor, dj-ilor și producătorilor de muzică electronică. Sound-ul este unul familiar cât și inovator în același timp, Lee Van Dowski și Re.You fiind două din numele care combină în muzica lor minimalismul vintage cu noi direcții surprinzătoare.

LEE VAN DOWSKI și-a caștigat într-un timp relativ scurt, reputația de prinț al „uplifting electronic music”, cu releasuri la labeluri precum Cadenza , Cocoon, Mobilee cântate de toți dj-ii importanți ai scenei.

RE.YOU este un artist recomandat de însăși calitatea producțiilor și a seturilor proprii, având o ascensiune impresionantă a sound-ului.

LEE VAN DOWSKI

https://www.facebook.com/LeeVanDowski?fref=ts

https://soundcloud.com/lee-van-dowski

RE:YOU

https://www.facebook.com/re.youmusic?fref=ts

https://soundcloud.com/reyou

ROSARIO INTERNULLO

https://www.facebook.com/djrosariointernullo?fref=ts

https://soundcloud.com/rosariointernullo

VICTOR STANCOV

https://www.facebook.com/victorstancovro?fref=ts

https://soundcloud.com/victorstancov

MORE INFO COMING SOON!

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular