American Councils România – 4/4PentruPrieteni

0
50

Ambasada Statelor Unite în România alături de American Councils for International Education vă invită să vă alăturați proiectului 4/4 pentru prieteni. Sperăm ca gândurile exprimate de remarcabilul activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai urgentă și insistentă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, să vă inspire!

Pe 04/04/2018 vă invităm să dedicați o parte din timpul vostru celorlalți – prietenilor, comunității, școlii – şi să faceţi o faptă bună. Haideți să creăm împreună un eveniment nemaiîntâlnit până acum în România.

De ce 4/4PentruPrieteni? Prietenia este una dintre valorile de bază ale comunității și ale voluntariatului iar Statele Unite ale Americii sărbătoresc luna voluntariatului chiar în Aprilie. Ziua de 4 nu este aleasă întâmplător pentru că pe 4/4/2018 comemorăm 50 de ani de la trecerea în neființă a lui Martin Luther King Jr. și onorăm moștenirea incredibilă lăsată de acesta. Creat în memoria lui, proiectul 4/4PentruPrieteni își propune să celebreze la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei. În crearea evenimentului ne-a inspirat puternic activitatea lui Martin Luther King Jr., determinarea, curajul și idealurile sale nobile.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni onoram mostenirea impresionanta lasata de Dr. Martin Luther King, Jr., de la moartea caruia comemoram 50 de ani pe 4 aprilie 2018.
Proiectul celebreaza la nivel national valorile voluntariatului si ale prieteniei, prin care ne unim fortele pentru a schimba ceva in bine in jurul nostru, oriunde ne-am afla in Romania.

Ne oprim pentru putin din rutina zilnica si facem ALTCEVA. Facem voluntariat în comunitatea noastra si donam timp unor cauze nobile. Urmând modelul Statelor Unite
ale Americii, care sarbatoresc in aprilie Luna Voluntarului, 4/4PentruPrieteni se
doreste o recunoastere a muncii voluntarilor in folosul semenilor lor.

Un proiect implementat de American Councils România în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.