Mistery Rooms Escape

Mistery Rooms Escape este locul în care tu și prietenii tăi vă puteți dezvolta abilitățile de comunicare și lucru în echipă. Acest joc de intuiție este cel mai bun mod de a te distra și relaționa cu ceilalți. Cu siguranță, dacă vei decide să trăiești această experiență, o varietate de povești ale căror mistere sunt nedeslușite, te așteaptă. Mistery Rooms Escape se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă: elevi, studenți, adulți. Principalele caracteristici ale acestui loc sunt distracția și relaxarea.

Ai posibilitatea de a-ți alege singur povestea din care vrei să faci parte. Mistery Rooms Escape îți pune la dispoziție opt camere (Enygma, Secret, Journey, Conspiracy, Heist, Bluecave, Legacy, Plaayground) ce sunt plasate în două locații ușor accesibile, chiar langă Cișmigiu, dar și Foișorul de Foc. Fiecare cameră are un diferit grad de dificultate, în funcție de experiența în descifrarea misterelor și enigmelor. Locația este ideală pentru a organiza teambuilding-uri, ieșiri cu colegii sau pentru a celebra un eveniment special.

Participanții acestei aventuri sunt captivii camerei rezervate și cu ajutorul indiciilor și al obiectelor din cameră pot evada într-un interval de timp limitat. Fiecare obiect din încăpere poate ascunde un indiciu. Așa că, fii atent la detaliile din jurul tău! Trebuie să te asiguri că lucrezi în echipă, deoarece depășirea obstacolelor și obținerea indiciilor va solicita implicarea fiecărui membru. Obiectivul final al participanților este de a găsi cheia cu care se pot elibera din captivitate.

Pentru noi, experiența Mistery Rooms Escape s-a dovedit a fi una extrem de interesantă, inedită și distractivă, care ne-a stimulat abilitatea de a gândi dincolo de aparențe și de a căuta în profunzime înțelesul lucrurilor necunoscute. Provocările mentale și obstacolele pe care le-am avut de trecut ne-au dat, la sfârșitul jocului, o satisfacție uriașă, întrucât bucuria revelațiilor de pe parcurs a fost de neprețuit.

Camera pe care noi am explorat-o a fost ”Enygma”, o cameră aparent destul de goală, ciudată, însă plină de enigme, ghicitori și mistere ce așteptau a fi descoperite pas cu pas, odată ce intrai în jocul ei. La început, totul părea neclar, nelămurit, greu de înțeles, însă puse cap la cap, toate indiciile și ghicitorile căpătau un sens logic, pe firul căruia am mers împreună pentru a putea trece la următoarele etape.

Dar pentru că misterele nu se lasă niciodată ușor găsite și rezolvate, am întâmpinat și dificultăți în deslușirea unor situații care, pe moment, ni se păreau fără ieșire. Așadar, având și opțiunea de a apela la ajutor, am beneficiat de acces la seturi de indicii suplimentare, atât prin intermediul a două plicuri cu răspunsuri ”miraculoase”, cât și prin metoda ”sună un prieten”, ce putea fi utilizată de trei ori, prin care echipa Mistery Rooms Escape ne-au dat sfaturi utile pentru a ieși din impas.

La sfârșitul jocului am realizat faptul că ”Enygma” este acel loc misterios care te face să vrei să-i descoperi secretele, întrucât îți oferă întrebări la care vei fi nevoit să cauți răspunsuri, dar și răspunsuri la întrebări pe care nu le căutai în mod special, dar care ți se arată în mod surprinzător pe măsură ce pătrunzi în profunzimea lucrurilor.

Așadar, putem concluziona prin faptul că jocul ne-a testat limitele la maximum, într-un mod extrem de dinamic și distractiv, putând spune, chiar, că ne-a dezvoltat inclusiv o bună parte din instinctele unui adevărat detectiv și ne-a arătat importanța lucrului în echipă!

Comentarii

comentarii