Aluziva – vloggerul care nu maschează adevărul

0
624
Aluziva, vloggerul care spune ce gândește

Prima oară am dat întâmplător peste un videoclip de-al ei  pe YouTube, sub numele Aluziva.  M-a captivat din primul moment, prin carisma și naturalețea ei, acestea fiind și principalele motive ale succesului ei în mediul online.

De la jurnalista, Alina, la vloggerul de succes, Aluziva

Alina Greavu, aka Aluziva, este o mama full time, care de-a lungul timpului a reușit să cucerească mai multe domenii de activitate. Spun cucerească pentru că și-a lăsat amprenta peste tot, făcând lucrurile în propriul ei fel. Și-a început cariera de jurnalistă, ca prezentatoare de știri, unde a uimit total, în momentul în care, în urma unor factori, și-a dat demisia în direct. De aici mai departe, aceasta s-a axat mai mult pe blogging, vlogging și viața de familie, dar nu a renunțat nici  la viața de jurnalist, continuând să facă parte din echipa de producție a multor emisiuni celebre, din România, precum „Vocea României ” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În prezent Aluziva este vloggerul care nu înfrumusețează adevărul și spune lucrurilor pe nume.

Sfaturi, exemple de viață și multe povești reale

De-a lungul timpului, Aluziva a dovedit faptul că spune exact ce gândește și nu îi pasă ce cred ceilalți despre ea, își exprimă părerile despre tot și toate, dar mai ales, spune adevărul despre greutățile pe care le poate întâmpina o mama, atât în timpul sarcinii dar și după.

Așadar, datorită felului ei de a fi, Aluziva a strâns până în prezent, o comunitate de aproximativ 85 de mii de oameni care s-au abonat la canalul ei și o urmăresc constant. La rândul ei, aceasta a  făcut multe pentru comunitate. A început campanii online pentru a strânge bani meniți să îi ajute pe cei care se află în dificultate, totodată, aceasta a ajutat din punct de vedere legal o adolescentă care a contactat-o în legătură cu abuzurile sexuale prin care a trecut. Pe lângă aceste două exemple, sunt multe alte lucruri care denotă faptul că Aluziva nu este un vlogger care maschează adevărul și realitatea, și ca  merită tot  respectul și susținerea oamenilor.

Pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de abuzuri sexuale cu care se confruntă majoritatea femeilor, Aluziva, și-a expus pe YouTube, toate întâmplârile de acest gen în care ea a fost victimă. Așadar, scote la lumină, prin puterea propriului exemplu, întâmplări despre care nu se prea vorbește pe social media, fiind considerate subiecte tabu.

Alina abordează pe canalul ei diferite subiecte, de la sfaturi pentru mame, bazate pe propria experiență, până la recomandări de filme și story-uri care au marcat-o la un moment dat.

Aluziva, este tipul de canal de pe YouTube, de pe care nu mai poți ieși, te prinde din prima clipă și te alimentează cu informații, voie bună, dar și cu un spirit de responsabilitate, inspirat de o femeie model.