luni, iulie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăAlternosfera la Arenele Romane: Program și reguli de acces

Alternosfera la Arenele Romane: Program și reguli de acces

Tourette Roulette se alătură concertului susținut de Alternosfera și The Case pe 8 Decembrie la Arenele Romane din București.

Trupa s-a format in vara anului 2014 și a avut primul concert in 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll. Pe 29 februarie 2016 au lansat si primul videoclip oficial la piesa „Fight Fire”. În martie 2017, trupa lansează „Games” Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette lansează albumul de debut intitulat T!T$, precedat de videoclipul pentru piesa DISCO GIGI.  Albumul este disponibil pe toate platformele digitale precum Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play, iTunes etc. și îi are ca invitați pe Mihai Andrei (Breathelast.), Kent Archie (The Bridge Committee), Gorgon (Macanache & The Putreds). De asemenea, Adrian Despot semnează producția piesei Guillotine.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

 Vă invităm să citiți mai jos regulile de acces și programul evenimentului dar și multe alte informații utile despre concert.

ATENȚIE: FUMATUL în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !! Se fumează doar în locurile special amenajate.

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:30 iar concertele incep la ora 20:00.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.  Accesul se face începând cu ora 19:30, dar puteți veni la orice oră doriți  să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o brațară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intrați în incinta Arenelor Romane nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumparați un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Accesul in zona Golden Circle din fața scenei se face pe baza de brățară, care va fi pusă la intrare.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate ca atare. Normele de siguranță le gasiți mai jos. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

INFORMAȚII UTILE

Este interzis în zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase

– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel

– umbrele (concertul are loc in cort încălzit)

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea, vă rugăm să lăsați animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

PROGRAM

Open Doors: 19:30

Tourette Roulette 20:00 – 20:30

The Case 21:00 – 21:45

Alternsofera 22:15 – 00:30

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI 

-să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;

-să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incinta de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale si de distracție, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate aparării împotriva incendiilor aflate în incintă;

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;

-publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;

-să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate și marcate.

Biletele pentru show-ul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Agențiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– PRESALE: 50 de lei Acces General si 75 de lei Golden Circle, în fața scenei, până pe 8 decembrie

– LA INTRARE: 60 de lei Acces General și 80 de lei Golden Circle, în fața scenei

Sunt în vânzare doar 300 de bilete Golden Circle și 1200 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brațară (pe care o primiți la intrare)

RELATED ARTICLES

Most Popular