duminică, iulie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruAlma Boiangiu, finalistă Vocea României - interviu

Alma Boiangiu, finalistă Vocea României – interviu

Alma Boiangiu, finalistă Vocea României. Alma este o tânără actriță, de numai 26 de ani, care adoră muzica, are o voce minunată, compune melodii, fapt pentru care și-a făcut curaj și a participat la concursul Vocea României.

Fiind actriță, a jucat în filmul The Nun, care a apărut în anul 2018. La Vocea României, Alma a participat făcând parte din echipa lui Tudor Chirilă. Cu ajutorul lui Tudor dar și datorită vocii ei, Alma Boiangiu a reușit să ajungă până în finală și totodată a reușit să impresioneze oamenii, care au susținut-o până la finalul emisiunii și care o ascultă în continuare cu mult drag.

Alma Boianfiu, finalită Vocea României   Dacă sunteți curioși care sunt răspunsurile Almei în legătură cu participarea la Vocea României, citiți în continuare!

  – Ce te-a determinat să te înscrii la Vocea României?

– Urmăresc emisiunea din primul sezon, însă anul acesta am simțit că este momentul să fac pasul decisiv și să mă înscriu la preselecții, încurajată fiind de părinții mei, care mă sprijină în toate activitățile și visurile mele.

Ce părere au avut părinții și prietenii tăi când le-ai spus că vrei să participi la emisiune?

  – Atât familia  cât și prietenii mei s-au bucurat foarte mult pentru mine și m-au susținut. Ei își doreau de ceva vreme să mă vadă la Vocea României.

Ce părere ai despre cei patru antrenori?

– Juriul de la Vocea României și-a schimbat componența însă nivelul a rămas la fel de ridicat. Tudor este un muzician desăvârșit, Smiley este un producător muzical remarcabil, Andra este una dintre vocile mari ale României, iar Irina Rimes a adus o nouă culoare industriei de profil de la noi. Toți sunt profesioniști și oameni foarte calzi.

Alma Boiangiu, finalistă Vocea României
– Te așteptai să ajungi atât de departe?

– Eu am luat-o treptat și speram să trec de fiecare etapă în care mă aflam în momentul respectiv. Nu m-am gândit la finală de la început, însă Tudor mi-a dat aripi să visez în momentul în care la audiții mi-a spus că intuiește o voce de finală în ceea ce mă privește.

Alma Boiangiu despre ce s-a schimbat după Vocea României

 – Ți s-a schimbat viața după terminarea emisiunii? Dacă da, în ce sens?

– Da. Am intrat în contact cu oameni din industria muzicală pe care îi admir de multă vreme și învăț în fiecare zi de la ei. De asemenea, m-am bucurat de sutele de mesaje primite de la cei care m-au susținut la Vocea. Au venit propuneri de concerte și de colaborări, iar oamenii din public mă așteaptă mereu cu lumină în ochi să-mi spună că m-au votat și că mă susțin în continuare, iar asta este foarte important pentru mine.

Ai mai repeta această experiență?

– Dacă aș putea da timpul înapoi, cu siguranță aș repeta experiența de la Vocea. M-a ajutat să mă autodepășesc.

– Dacă ai avea de ales între actorie și muzică, ce ai alege?

–  Nu pot să aleg. Nu aș renunța niciodată, nici la actorie, nici la muzică. Sunt două lucruri diferite pentru mine, ambele mă fac fericită.

Alma Boiangu, finalistă Vocea României

– Un mesaj pentru oamenii care te plac/susțin?

– Vă mulțumesc din suflet, oameni dragi! Mă ajută mult să știu că sunteți alături de mine și că îmi transmiteți energia voastră pozitivă. Vă aștept la concerte! 😃

 

RELATED ARTICLES

Most Popular