Sunt obsedată de The Sims de când a apărut primul joc și să fim serioși: nu ești fan adevărat dacă nu ai încercat toate morțile posibile. Sunt zile în care tot ce vrei să faci e să amenajezi casele pentru care ți-a amorțit mâna tot scriind motherlode și zile în care, ei bine… valar morghulis.

Dă-le foc

O metodă clasică, dar care e la fel de amuzantă ca oricând. Fie că-i închizi într-o cameră minusculă doar cu un cuptor sau că îi pui să se joace cu șemineul până se prăjesc de tot, trebuie să încerci măcar o dată să-i carbonizezi. Mie-mi place să amenajez o cameră specială pentru așa ceva, în mijlocul curții. Îi pun și covoare, ca să fie mai cozy. O să te trezești cu o fantomă portocalie în cel mai scurt timp.

275718_600

Îneacă-i

În Sims-urile vechi era destul de ușor să-i îneci: îi băgai în piscină și ștergeai scara. Din păcate au învățat să supraviețuiască, așa că în Sims 3 trebuie să faci un zid în jurul piscinei, ca să nu se urce înapoi.  În funcție de cât de obosit e, o să moară mai devreme sau mai târziu și o să rămâi cu o fantomă albastră.

Tragic_ghost

Electrocutează-i

Încă un clasic. Cumpără cel mai ieftin spălător de vase, o să se strice incredibil de ușor și o să-ți umple podeaua cu apă. Pune-ți Sim-ul să umple la aragaz și o să se electrocuteze. Ca să moară, trebuie să se joace și a doua oară cu aragazul. Dacă ești incredibil de ghinionist și nu ți se strică spălătorul, cumpără o țășnitoare și pune-o lângă TV. O să te bântuie o fantomă galbenă.

690px-Celia_Chung_Ghost

Înfometează-i

Durează ceva, dar nu trebuie să faci niciun efort, doar să nu le pui un frigider. După ce o să se plângă câteva zile, o sa cadă lați și o să devină niște fantome roz și foarte slabe.

500px-Mary_Lu_Broke_Ghost

Meteoriți

Destul de rar scenariu, din păcate. Poți să crești șansele dacă-ți lași Sim-ul afară destul de mult. Atunci când se apropie un meteorit, o să se schimbe muzica și o să primești următorul mesaj:  „Your Sims wonder why it got dark all of the sudden…” După asta, o să le cadă în cap și o să devină o stafie portocalie cu negru. Metoda asta e valabilă doar în Sims 3 Ambition.

meteor

De bătrânețe

Moarte naturală care durează prea mult. Dacă n-ai răbdare, schimbă-i lifetime status-ul și pune-l pe short. Logic că există și cheat-uri, dar nu de asta sunt eu aici. O să primești în schimb o fantomă albă, obișnuită.

Screenshot-112

Capcane sau blesteme

Instalează-ți World Adventure și caută capcanele mumiilor. Dacă ai noroc, poate dai chiar de un blestem. Încearcă să intri în contact cu o mumie și roagă-te să scuipe o chestie întunecată peste Sim-ul tău.  Dacă nu-l tratezi, moare în două săptămâni.

SimMummyCurse

Sete de vampir

Dacă ai Late Night, poți să-ți transformi Sim-ul în vampir. De aici, tot ce mai ai de făcut e să nu-i dai voie să-și caute sânge sau plasma. E cam același lucru ca înfometarea, doar că la vampiri.

e30a5a7553cd81bcfac85d72ffddcf9c

Mai sunt câteva metode, cu muște, paturi care se închid singure sau plante. Dacă vă roade curiozitatea, încercați să le descoperiți singuri. Sau folosiți cu încredere cheat-urile de pe net, e tot aia.

Sursă foto: simwiki.info, fotos.fotoflexer.com, payneas.com, photobucket.com