În premieră, video mapping pe fațada clădirii gazdă a Green Hours de pe Calea Victoriei 120

Alexandra Ușurelu aduce unul dintre cele mai spectaculoase show-uri multimedia din România în grădina Green Hours. Pentru prima oară, publicul din București va putea vedea videomapping pe fațada clădirii emblematice a celui mai vechi club de jazz din București, în cadrul a 2 concerte eveniment Alexandra Ușurelu Band și cvartetul de corzi Muse.
După turneul “Înconjurul Lumii” împreună Trupa Vunk, desfăşurat în 23 de oraşe din România şi în Chişinău, Alexandra Uşurelu continuă seria concertelor împreună cu Muse Quartet cu două evenimente în două zile consecutive, în Bucureşti, intitulate “Două Poveşti”.
Concertele vor avea loc în Grădina Green Hours de pe Calea Victoriei în zilele de 27 şi 28 iunie, începând cu ora 20:30 și se anunță a fi singurele concerte în București ale Alexandrei Ușurelu în această vară.
Timp de 80 de minute, Alexandra va cânta toate cântecele incluse pe albumul “La capătul lumii” cu aranjamente scrise special de Bobby Stoica pentru cvartet de corzi, dar şi câteva cântece noi care se vor regăsi pe următorul album al artistei.
Alături de Alexandra vor urca pe scenă Muse Quartet (Alina Horez – vioara I, Nicoleta Petre – vioara a II-a, Maria Coltatu – viola şi Corina Ciuplea – violoncel), Bobby Stoica la pian, Costin Oprea la chitară şi percuţionistul Florin Romașcu. Cele patru “muze” din Muse Quartet au mai colaborat cu Alexandra Uşurelu la imprimarea aranjamentului de corzi pentru cântecul “Mai bine în doi”, lansat la începutul lunii mai.
Aici puteţi vedea cel mai recent videoclip al Alexandrei Uşurelu “Mai bine în doi”: https://youtu.be/Ezqc4zuuTzs
Alexandra este artista de pop-jazz cu cea mai mare ascensiune din ultimii ani, bucurându-se de un succes mare în rândurile ascultătorilor de jazz, pop sau folk. Difuzarea cântecului „Ceva se întâmplă cu noi” pe rețelele naționale, turneul #cevaseintamplatour derulat în vara anului 2014 și vânzările albumului “La capătul lumii” au adus artistei în timp scurt o notorietate la nivel național.
Alexandra Uşurelu band şi Muse Quartet (promo): http://youtu.be/qdAdtWzcQwY
Prețul biletelor este de 50 de lei în avans și 60 de lei în ziua concertelor și se pot achiziționa de pe bilet.ro sau de la Green Hours (Calea Victoriei nr 120).
Rezervări se pot face la numărul: + 40 788 452 485 (L-V: 11:00-18:00)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here