Bucovina-afiș

Cea mai mare trupă de metal din România, Bucovina, va susține pe 14 decembrie, pe scena Arenelor Romane din București, tradiționalul concert de sărbători, iar anul acesta va avea o serie de invitați speciali care așteaptă cu nerăbdare să vă cânte și să vă încânte!

Alturi de Hiraeth, pe scena Arenelor Romane, vor mai urca Alekto și Silent Stream Of Godless Elegy.

Alekto este o formație de Death/Groove Metal din Sao Paulo, Brazilia. Au un album la activ, lansat în anul 2017 intitulat ‘The Unpleasant Reality’.

Doi dintre membrii Alekto sunt și membrii ai formației Krow, care nu este străină melagurilor românești.

Stream Of Godless Elegy vin din Cehia, mai exact din zona Moraviei. Formația combină muzica folk specifică Moraviei cu doom metalul. Artiștii folosesc și instrumente ca violoncelul sau vioara incluzand și elemnte corale pe alocuri.

Din 1995 până în prezent au lansat șapte albume de studio.

Așadar, pe 14 Decembrie vă veți vedea la Arenele Romane cu Bucovina și cu invitații lor. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteti plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– presale până pe 14 decembrie – 70 lei

– la intrare – 80 lei

De asemenea, pentru acest eveniment, găsiți în vânzare și „Bucovina Fanpack” la prețul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include:

– afis color (cu autograf)

– bratara textila cu logo

– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus.