Duminica, 23 noiembrie, Alandala te invita la atelierul “Stories to carry (with) you” sustinut de Deidre Matthee.
Ora 15:00.
Suport: 40 RON / 30 RON de persoana daca veniti insotiti.
FB event: https://www.facebook.com/events/595716150532569/
Inspirati din traditia povestirilor Sud-Africane vom explora importanta si redescoperi valoarea, arta si magia de a spune povesti. In acest workshop veti fi introdusi intr-un mod nou de a experimenta povestile in conformitate cu un proces creativ care va permite sa introduceti o poveste si de a crea intelesul prin diferite metode expresive. Mai exact, vom explora modul in care povestile pot fi folosite ca o modalitate de a imbogati, vindeca si transforma atat propriile vieti cat si pe ale altora.
Deidre Matthee este o artista din Africa de Sud ce actualmente locuieste in Portugalia. Ea este si psiholog, si facilitator de grup creativ specializat in naratiune si metode expresive. Interesul ei in povești si pasiunea pentru cuvinte isi are radacinile in cultura naratiunii din nativa Africa de Sud.
Pentru mai multe informatii vizititati : www.mypicarablog.wordpress.com

27.11 - Imi place cum mirosiAlandala va invita joi, 27 Noiembrie, la piesa de Teatru „Imi place cum mirosi” jucata de Revnic Vasile, Călina Epuran si Cosmin Vijeu.

Ora de incepere: 21:00 

Suport: 20 lei in avans de la bar / 25 ron in seara spectacolului

Durata 1h30
Locuri disponibile: 30
Rezervari : alandala.cafe@gmail.com sau 0720 326 925
FB event: https://www.facebook.com/events/787850051261876/
Comedie savuroasă, numită iniţial “Fiica imnului naţional” (“Star-spangled girl”) şi redenumită “Îmi place cum miroşi!”, piesa lui Neil Simon aduce în prim plan povestea a doi prieteni, Norman Cornell şi Andy Hobart, care lucrează împreună la ziarul-protest “Prăbuşirea”, sediul micii lor afaceri fiind chiar apartamentul în care locuiesc împreună.

Echilibrul prieteniei lor este însă perturbat de apariţia “ blondei din vecini”, Sophie Rauschmeyer, americancă desăvârşită, fostă ”aproape campioană” a jocurilor olimpice la înot, care se mută în apartamentul gol din vecini şi de care Norman se îndrăgosteşte nebuneşte.

Conflictul se desfăşoară pe mai multe planuri, Norman o iubeşte pe Sophie, Sophie îi urăşte pe amândoi, iar Andy nu are cum să scoată ziarul pentru că prietenul lui nu mai are timp să scrie, ocupându-şi timpul cu gesturile atente şi exagerate faţă de Sophie.

Proprietăreasa, Doamna Mackinenee, o văduvă tânără şi excentrică profită de faptul că cei doi nu au cu ce să plătească chiria lunară ca să îl scoată pe Andy în lume alături de ea.

Aşadar, proprietăreasa îl vrea pe Andy sau banii de chirie, Domnul Franklyn vrea banii pentru ziarele tipărite, Norman o vrea pe Sophie, iar Sophie vrea să fie lăsată în pace. Iar Andy? Asta se va schimba pe parcursul piesei. Rolurile se vor inversa, mirosurile la fel. Panică generală cu happy end.

Mai multe despre piesa https://www.facebook.com/spectacolimiplacecummirosi

29.11 - Garage SaleSambata, 29 noiembrie, Alandala te invita la o noua editie de Garage Sale – targusorul de obiecte care-si cauta o casa noua.
Ora 14:30 / Intrare pentru vizitatori – libera.
FB event: https://www.facebook.com/events/1552417701659842/
Preturile sunt atractive asa ca veniti devreme sa profitati!

Targul este deschis pentru orice fel de lucruri – de la mobila, obiecte vintage, haine, echipamente, handmade, bijuterii, tablouri sau desene.
Intre doua sesiuni de probat si negociat, iti refaci fortele cu bunatati din coloratul meniu Alandala.
Daca sunteti doritori sa vindeti puteti sa va inscrieti trimitand un e-mail la adresa: alandala.cafe@gmail.com
Data limita : 28 noiembrie.
Tot cu ocazia targului strangem donatii pentru copii, adolescenti si adulti de la centre de plasament din Bucuresti.

Alandala Café – str. Aurel Vlaicu, nr. 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe