Alandala Cafe ArtGallery, în parteneriat cu fundaţia Outsider Art by Dimisca, vă invită joi, 20 noiembrie, începând cu ora 19:30, la vernisajul expoziției „Povești” semnat de artista Andra Margina.

Invitat special : Miss I
https://www.facebook.com/IoanaMissI

FB event: https://www.facebook.com/events/811357578927267/

Andra Margina s-a (re)apucat de pictură în urmă cu 4 ani și de atunci a participat la numeroase evenimente frumoase, la expoziții colective în București și Piatra Neamț.
Pentru a vedea mai mult din ce crează Andra, puteți să îi vizitați pagina :
https://www.facebook.com/AndraMargina

“Fețele pe care le pictez sunt personaje din basmele pe care mi le citeau bunicii în copilărie. Vezi tu… totul se leagă de perioada în care eram copil (conștient sau nu). Am avut o copilărie fericită alături de o familie fericită. Parcă tot ce fac în viață are legătură cu acea perioadă. Mă întreabă lumea de ce personajele mele sunt triste. Ele nu sunt triste, ele sunt nostalgice, ele au trăiri, emoții , neliniști, curiozități iar toate acestea se reflectă unde în altă parte decât în ochii lor mari. Le iubesc pe fiecare în parte și fiecare dintre ele are o poveste de spus”, mărturisește Andra Margina .

Expoziția va fi deschisă în perioada 20 noiembrie – 11 decembrie.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe