Smiley revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sâmbătă, 2 iunie! Smiley promite şi pentru 2018 o supradoză de emoţie, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitaţi speciali şi multe alte surprize pentru public în cadrul unui show BestMusic si HaHaHa Production!

După lansarea celui de-al patrulea album, „Confesiune”, într-un veritabil maraton muzical de-a lungul unui întreg an, artistul român cu cea mai vizualizată piesa de pe Youtube în 2017 păstrează tradiţia concertelor de la început de iunie şi promite un concert spectaculos.

“Nimic nu se compară cu felul în care mă simt in timpul concertului din fiecare iunie de la Arenele Romane. Şi acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scena aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate în inima şi e totul ca un vis. Mulţumesc pentru 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi şi vă aştept să ne cântăm sufletele, la Arene.”, spunea Smiley cu ocazia aniversării a 10 ani pe scena Arenelor Romane!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

– earlybird: 199 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 69 Lei categoria C până pe 9 martie (număr limitat de bilete la ofertă!)
– presale: 229 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 79 Lei categoria C până pe 2 iunie
– la intrare: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locaţie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E, categoria B: fără loc în faţa scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Sunt în vanzare câte 600 de bilete la categoriile A si B şi doar 3000 la categoria C.

Cumpăraţi-vă bilete din timp, în 2015, 2016 şi 2017 concertele au fost SOLD OUT !

* Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate. O serie de artişti invitaţi vor fi anuntaţi în curând. Concertul are loc în aer liber ! Consultaţi programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Pentru acest concert vor fi puse in vânzare doar 4200 de bilete pentru a avea suficient spaţiu de dans!

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment BestMusic Live Concerts şi HaHaHa Production

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here