luni, mai 23, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruAl cincilea sezon din House of Cards, de marți pe Netflix

Al cincilea sezon din House of Cards, de marți pe Netflix

Al cincilea sezon din House of Cards, de marți pe Netflix

Afară e cald, sesiunea îți face cu ochiul. Cheful de învățat nu vine de nicăieri și te macină întrebarea: „Ce film/serial bun urmăresc acum?” Știu că nu e cel mai prielnic ajutor, însă House of Cards revine!!! Așa că printre trei cursuri învățate, merită undeva pe acolo, o mică pauză.

Cum de ce? Al cincilea sezon din House of Cards, de marți pe Netflix!

Kevin Spacey își face din nou apariția pe micile ecrane, îmbrăcând haina președintelui fictiv al Americii. De marți îl putem vedea în sezonul cinci al faimosului și popularului serial „House of Cards”. Astfel, acesta se familiarizează din nou cu personajul politician absorbit de putere, Frank Underwood. Următorul țel de atins, spre acest drum al succesului, este să îi facă soției sale, Claire (Robin Wright), un drum cât mai ușor pentru a prelua funcția de președinte.

Însă unii se întreabă cum filmul va reflecta o realitate politică neașteptată, care a surprins pe toată lumea – venirea lui Donald Trump.

Spacey, într-un interviu la emisiunea „The Late Show with Stephen Colbert”, declara: „Oamenii spun că ‘House of Cards’ va fi plictisitor anul acesta; cum putem noi concura cu realitatea, (dar) trebuie să spun sincer, nu am fost niciodată mai relevanți”.

Ce îl caracterizează pe Frank Underwood este privirea sa directă spre camera de filmat în timpul unei scene în desfășurare, dezvăluindu-şi planurile de eliminare a adversarilor. La toate acestea, asistă fără prea multe compromisuri soția sa, Claire.

De asemenea, The Hollywood Reporter, scrie: „Dacă CNN/Fox News/MSNBC nu v-au satisfăcut apetitul pentru povești despre fraudă electorală, denaturarea presei, un electorat fragmentat, un prim grup terorist în afara Orientului Mijlociu și posibilitatea unui amestec al Rusiei în procesul nostru democratic, ‘House of Cards’ v-a copleșit (cu astfel de lucruri), dar probabil nu v-a surprins”.

Acum n-o să lăsăm învățatul pentru examen și o să ne pierdem tot timpul cu House of Cards. Însă e dovedit științific că, după ce ai terminat un capitol de învățat, să urmărești un film sau un episod dintr-un serial te ajută la o mai bună gestionare a informației și să te relaxezi.

sursă foto: facebook.com

 

Iustina Cârjă
o toamnă nesfârșită cu muzică, cărți, flori și cuvinte
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular