Asociația Studenților Economiști din România (ASER) dă startul pe data de 21 martie celei de-a VII-a ediții a proiectului Akademics. Studenții din ASE, SNSPA și Universitatea București au șansa de a participa la workshopuri, traininguri și vizite în companii cu scopul de a se autocunoaște și de a conștientiza ce tip de carieră li se potrivește mai bine.

akademics-afis

Proiectul debutează cu etapa de Autocunoaștere, unde participanții vor avea ocazia să își conștientizeze punctele forte prin intermediul Testului de personalitate DISC și prin intermediul mai multor workshopuri: Workshopul de definire a rolurilor, Workshopul „Cine sunt eu?” și Workshopului de setare de obiective.

În cea de-a doua etapă, participanții au ocazia să afle ce se întâmplă în cadrul departamentelor din companii, de la oameni specialiști în domenii variate, precum Florin Dobre – audit și financiar; Cristian Hossu – antreprenoriat; Răzvan Pascu – turism. De asemenea, participanții vor avea ocazia să observe cum se desfășoară activitățile din diferite departamente, prin intermediul unor vizite de tip OpenDay, cu sprijinul Nestle – departamentul Sales & Trade Marketing; HP – departamentul de Marketing; Oracle – departamentele de HR și Financiar; KPMG – workshop Career Path și Avon.

Ulterior, după ce studenții vor participa la etapele proiectului, aceștia vor putea să își seteze obiectivele pentru următorii 5 ani pe baza experienței acumulate pe parcursul proiectului. De asemenea, organizatorii proiectului creează și o comunitate, prin care va menține legătura cu participanții și îi va susține în dezvoltarea lor personală și profesională.

Înscrie-te până pe 15 martie pe akademics.aser.ro și decide-ți viitorul în cunoștință de cauză!