Ajutor pentru tinerii antreprenori

  0
  649

  Intership-Bucuresti-in-cadrul-Centrului-de-Meditatii-si-Dezvoltare-Personala

  Antreprenoriatul un domeniu privit încă cu scepticism printre tinerii români. Nici nu ți-a venit bine ideea de afacere, că îți vine un val de întrebări în minte: de unde bani pentru investiție? Care sunt etapele deschiderii o afacere? etc.

  Violeta Niță, manager SC MEDCONSTEAM SRL, este expert în accesarea fondurilor europene nerambursabile și își propune să ajute tineri studenți sau proaspăt absolvenți să devină antreprenori. Te poate ajuta să identifici etapele accesării unui fond nerambursabil, îți va oferi sprijin în scrierea poiectului, îți va da sfaturi etc., toate în mod gratuit.

  Violeta Niță a accesat fondurile europene pentru a deschide Centrul de Meditații și Dezvoltare Personală, prin care își dorește să ajute tinerii din România și să contribuie la dezvoltarea lor ca oameni. Centrul de meditaţii funcţionează din septembrie 2013 şi se adresează atât elevilor care au nevoie de sprijin pentru a recupera materia şcolară neînţeleasă, de a se pregăti pentru examene, dar si adulţilor care au ieşit deja de pe băncile şcolii şi care vor să promoveze examenul de bacalaureat.

  Dacă ai o idee de afacere sau dacă ești pur și simplu interesat de modul în care se accesează fondurile europene nerambursabile, găsești mai jos datele de contact:

  Violeta Niță – Manager Centrul de Meditații și Dezvoltare Personală

  Telefon: 0744.501.918

  Mail: contact@centruldemeditatii.ro