Cluj-Napoca este orașul în care au loc  sute de evenimente dedicate mediului cultural, social, sportiv dar și profesional , multe dintre ele fiind dedicate și studenților sau tinerilor din comunitatea clujeană.

Organizația internatională AIESEC Cluj-Napoca , deja obisnuită să organizeze anual proiecte pentru dezvoltarea comunitătii clujene, revine anul acesta cu un nou proiect de antreprenoriat , dedicat tinerilor și studenților cu initiativă din Cluj-Napoca.

Ești cumva student și nu știi ce să faci după ce se termină sesiunea? Sau ești la liceu și cauți noi oportunităti de dezvoltare în orașul Cluj? Sau pur și simplu faci parte din categoria oamenilor cu ambiție și inițiativă?

Atunci de ce să nu îți dezvolți abilitățile și cunoștințele în domeniul afaerilor, într-un mediu internațional ?

Proiectul AIM îți oferă  oportunitatea să lucrezi alături de traineri internaționali și să te dezvolți personal și profesional în această vară

Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă crearea de startup-uri pentru mediul de afaceri din Cluj, precum și crearea unor produse care să aibă un real folos întregii comunităti. Mai mult unul dintre celelalte obiective ale proiectului, este pregătirea studenților și tinerilor cu idei de afaceri. Aceștia vor avea astfel posibilitatea, că pe perioadă acestor 10 săptămani să vadă cum este să lucrezi într-o echipă și cum să îți pornești afacerea de la zero.

Sunt invitați studenții și tinerii cu inițiativă, care au cunoștințe în domenii precum marketing , antreprenoriat, economie sau IT, și care vor să se dezvolte personal și profesional.

Dar pentru că să puteți lua parte la proiectul AIM mai aveți mai puțin de 2 săptămâni să vă înscrieți și să vă confirmați înscrierea.

Vă puteți înscrie accesând linkul : https://cluj.aiesec.ro/aim/

Mai multe informații găsiti în evenimentul creat pe site-ul de socializare:

https://www.facebook.com/events/160782787949639/