AIM – Dezvoltă-te intr-un mediu internațional

0
65

Anual Cluj-Napoca este gazdă a sute de evenimente dedicate mediului cultural, social, sportiv dar și profesional , multe dintre ele fiind dedicate și studenților sau tinerilor din comunitatea clujeană.

Organizația internatională AIESEC Cluj-Napoca , deja obisnuită să organizeze anual proiecte pentru dezvoltarea comunitătii clujene, revine anul acesta cu un nou proiect de antreprenoriat , dedicat tinerilor și studenților cu initiativă din Cluj-Napoca.

Pe parcursul a 10 săptămani, tinerii și studenții vor avea ocazia să lucreze alături de trainerii internaționali și  companiile locale, dezvoltându-se personal și profesional, într-un mediu internațional.

De ce mediu internațional ? Pentru că în cadrul proiectului aceștia vor avea șansa să lucreze alături de 9 traineri internaționali, veniți de pe 3 continente.

Primii 2 traineri ce au decis să se alăture proiectului sunt Christy și Julissa, 2 fete ambițioase care aduc cu ele modelul de antreprenoriat și stilul de afaceri canadian. Canada este una dintre cele mai dezvoltate țări de pe planetă , iar Christy și Julissa abia așteaptă să împărtășească din cunoștințele lor tinerilor clujeni.

Simone este cel de-al treilea trainer care se alătură proiectului și vine din una dintre cele mai dezvoltate economii europene și anume economia italiană.

Newaz, al patrulea nostru trainer, are o bogată experiență în domeniul afacerilor, acesta având deja propriul business. El vine din Bangladesh, dar a ales să studieze în Ungaria și pentru 6 luni a studiat și în Barcelona.

Miray și Beyza vin din Turcia și aduc cu ele un mod nou și unic de dezvoltare a afacerilor, care a propulsat Turcia în rândul celor mai puternice economii din lume.

Grecia ne oferă și ea 2 traineri, prin prezența în proiect a lui Anthonis și a Kleontinei. Grecia este în deplină creștere în ceea ce privește afacerile, iar un lucru este cert: creativitatea și ingeniozitatea sunt la ele acasă.

Ultimul nostru trainer, este Crystal, care aduce cu ea mentalitatea asiatică și spiritul economic din acea zonă. Provenind din Honk Kong , o regiune unde mediul de afaceri este foarte prosper, Crystal abia așteaptă să lucreze cu tinerii din comunitatea clujeană.

Astfel acești 9 traineri le vor oferi, timp de 10 săptămâni, participanților 6 noi perspective în ceea ce privește lumea afacerilor și îi vor îndruma pe aceștia în dezvoltarea lor.

Sunt invitați studenții și ținerii cu initiativă, care au cunoștințe în domenii precum marketing , antreprenoriat, economie sau IT, și care vor să se dezvolte personal și profesional.

 

Vă puteți înscrie accesând linkul : https://cluj.aiesec.ro/aim/

Mai multe informații găsiți în evenimentul creat pe site-ul de socializare:

https://www.facebook.com/events/160782787949639/

Perioada de desfăsurare 25 iunie-4 septembrie