aiesec

AIESEC este cea mai mare organizație de studenți din lume. Cu o vechime de 31 de ani în Romania, dorește să pună bazele liderilor de mâine și să ajute tinerii să își atinga potențialul maxim!

În momentul de față AIESEC București este în perioada de recrutare de oameni dornici să crească și să se dezvolte în cadrul organizației!

Tinerii se pot înscrie până pe 13 Februarie pe join.aiesec.org.ro, dupa care vor fi contactați de un reprezentant AIESEC pentru a fi programați la un interviu. După acest interviu, dacă răspunsul este pozitiv, urmează o perioada de inducție între 15-22 Februarie unde o să le fie prezentat oamenilor cum se desfășoară activitatea de membru în cadrul organizației, structura ei, pozițiile pe care pot aplica ulterior, vor avea loc 2 workshop-uri susținute de companii partenere.

În cadrul AIESEC vei cunoaște o mulțime de tineri care ambițioși, care nu așteaptă să treacă pandemia ca să își poată dezvolta calitățile de lider. Ca membru al organizației, îți poți dezvolta abilitățile de vorbit in public, de vânzări, de design, dar nu numai. Deci, dacă ești student și ai între 18 și 30 de ani, AIESEC București te așteaptă cu brațele deschise!