Global Village
AIESEC revine în această iarnă cu o nouă ediție Global Village!

AIESEC revine în această iarnă cu o nouă ediție Global Village!

Cum ar fi să poți călători în întreaga lume? Ar însemna să pășești pe 7 continente diferite și să treci peste 195 de granițe. Cât de mari ar fi aceste distanțe? 

Anual, Municipiul Cluj-Napoca servește drept gazdă a multor evenimente și proiecte, atât naționale, cât și internaționale. Și ce motiv mai bun ai avea să ieși din casă pe o vreme friguroasă, dacă nu la Global Village? Data evenimentului este 22 ianuarie, la Casino-ul din Parcul Central, începând cu ora 17:00.

Desfășurat atât în România, cât și în alte țări în care organizația este prezentă, Global Village este un eveniment unde ai ocazia să interacționezi cu voluntari internaționali. Turcia, Brazilia, Portugalia, Hong Kong – ar însemna o întreagă călătorie să vizitezi toate aceste țări, dar pe 22 ianuarie, în doar câteva ore, poți să vezi câte o parte din fiecare, la evenimentul nostru! Aruncă o privire prin ochii unui călător și resimte ce înseamnă diversitatea chiar acasă, în Cluj-Napoca.

„Am învățat să dansez latino și am gustat bucate din Brazilia”

Rahela Drimuș, participantă la evenimentul Global Village din iarna 2017 a vorbit despre acest proiect: “M-a atras foarte mult ideea de multiculturalism. Am participat la eveniment fiind foarte nerăbdătoare să cunosc alți oameni din străinătate. Astfel, am fost plăcut impresionată de o organizare extraordinară a echipei AIESEC Cluj-Napoca! O organizație calitativă, care reușește în fiecare an să desfășoare proiecte sociale cu impact, mai ales în rândul copiilor sau studenților”.

Tânăra a continuat cu lucrurile pe care le-a învățat în această experiență: „Pentru prima dată am învățat să dansez latino, am gustat bucate din Brazilia, Indonezia, Australia, Mexic. Tot pentru prima dată am văzut cum se joacă scrima! Recomand tuturor acest eveniment, acolo poți să te încarci cu emoții pozitive, să te relaxezi și să cunoști atâta lume într-un singur loc, mai ales că e un eveniment gratuit“. 

Mai multe informații găsiți în evenimentul de pe Facebook.

Înscrierile se pot face aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here