Learn. Create. BECOME!

Ești pasionat de Marketing sau IT? Te anunțăm cu mult entuziasm că BECOME revine în toamna asta cu o nouă ediție, dedicată ție ce va începe în data de 6 Noiembrie.

Și te invităm să aplici aici: www.aiesec.ro/proiect-become/

Ce este BECOME?

Proiectul BECOME durează 5 săptămâni și are ca scop dezvoltarea personală și profesională a studenților, într-un mediu multicultural, prin care au și ocazia de a se apropia de companiile locale. Proiectul implică o serie de traininguri orientate pe abilitățile atât hard livrate de companiile partenere cât și soft livrate de trainerii internaționali și 2 săptămâni de proiect practic.

Desfășurat și în alte orașe din România, precum Iași, Timișoara sau București, BECOME revine și în Cluj-Napoca! Este un proiect unic, amplu, dedicat studenților. Sunt 5 săptămâni în care studenții reușesc să cunoască piața locală, să-și dezvolte abilitățile în lucru în echipă, să cunoască atât traineri din companiile locale, cît și pe cei din străinatate, să-și desfășoare activitățile într-un mediu multicultural, iar toate acestea ajută ca participanții să se poată propulsa în cariera pe care o visează și să devină mai hotărâți în acest sens.

Așadar dacă ești student și vrei să îți dezvolți abilitățile în aceste domenii pentru ați pava drumul carierei sau ești curios să cunoști companii locale și să lucrezi cu traineri internaționali, locul tău este aici!

Aplică acum, locurile sunt limitate: www.aiesec.ro/proiect-become/

Deadline-ul de înscriere – 5 noiembrie ora 23.59.

Pentru mai multe informații accesează pagina evenimentului: BECOME in Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/events/114853769195897/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here