vineri, ianuarie 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăAgendă de festival – cu cine ne întâlnim în 2018?

Agendă de festival – cu cine ne întâlnim în 2018?

Agendă de festival pentru cele mai importante festivaluri ale verii

De câțiva ani, avem ocazia, la noi acasă, să ne întâlnim artiștii preferați. Asta datorită festivalurilor care au luat amploare și care anunță trupe faimoase. Fie că sunt la malul mării, la munte, sau în zone cu legende istorice, de la an la an, ne încântă artiști din ce în ce mai diverși. Mai jos, am întocmit o agendă de festival. A celor mai importante festivaluri din 2018, și, de asemenea, cine ne va încânta anul ăsta.

  • ELECTRIC CASTLE

 Castelul Banffy, Bonțida – 18 – 22 iulie

Jessie J își va face apariția pentru prima dată în România, la Electric Castle. Pe lângă ea, lista continuă cu nume precum: London Grammar, Nothing but Thieves, JP Cooper, Richie Hawtin, Excision sau Son Lux.

Pentru bilete poți arunca un ochi aici.

  • UNTOLD

CLUJ ARENA, CLUJ  – 2 – 5 AUGUST

Pentru cel mai mare festival din România, s-au anunțat, până acum, următoarele nume: Armin van Buuren, Alesso, Diplo, Kygo, Loko Dice, Nina Kraviz, Solomun, Andy C, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia (DJ Set), Pendulum (DJ Set), Wilkinson (DJ Set). Lista înca nu este închisă, urmând ca în perioada următoare să fie divulgați și alți artiști.agendă de festival

Pentru bilete, click aici.

  • SUMMER WELL

DOMENIUL ȘTIRBEY, BUFTEA – 11-12 August

The Kooks, Cigarettes After Sex și Rationale sunt primii trei care au spart gheața. Ulteorior, li s-au mai adăugat nume precum: Kodaline, Bastille, Sofi Tukker, Tom Grennan, Isaac Gracie, Justice, HMLTD.

.

Pentru bilete și mai multe informații, click aici.

  • AFTERHILLS

IAȘI – 31 mai – 3 iunie

Hurts, Art Department, Blockhead, Cosmic Gate, Dubioza Kolektiv, Tom Odell, The Crystal Method sunt cei pe care îi voi vedea în Iași, în cadrul festivalului AFTERHILLS. Lista încă nu este închisă, urmând să fie anunțate și alte nume.

Pentru bilete, poți arunca un ochi aici.

  • AWAKE FESTIVAL

17 – 19 august – Gornești, Mureș

Aflat la a doua ediție, AWAKE a câștigat supremația publicului. Anul acesta s-au anunțat următorii: Milky Chance, The Subways, Fink, The Parlotones. Alte nume vor fi anunțate în perioada următoare.

Iar pentru mai multe detalii legate de bilete și următorii artiști, click aici.

  • NEVERSEA

5 – 8 iulie, Constanța

Festivalul de la malul mării, se află la a doua ediție. Biletele au fost puse în vânzare din data de 7 februarie. Încă nu s-a divulgat niciun nume care va fi prezent, însă sunt nerăbdători să aflăm cu cine ne vom întâlni în iulie. Anul trecut, Dua Lipa Rita Ora, Jason Derulo, Years&Years, Ella Eyre au făcut senzație la Neversea.

Pentru bilete, click aici.

sursă foto: pinterest.com

 

Iustina Cârjă
o toamnă nesfârșită cu muzică, cărți, flori și cuvinte
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular