Află ce fel de flori poți oferi în funcție de zodie

0
945
flori

Află ce fel de flori poți oferi în funcție de zodie

Florile au fost mereu unul dintre cele mai practice, dar și cele mai frumoase cadouri. Totuși, alegerea unui buchet de flori poate cauza deseori probleme. Pentru a evita această problemă, puteți vedea mai jos ce floare se potrivește fiecărei zodii. Asftel, vei știi cum să alegi buchetul perfect pentru persoanele dragi.

Berbec

Berbecii sunt semne de foc care simbolizează încredere de sine, dar și energie. Florile recomandate pentru ei sunt crinii, crizantemele, lalelele sau mușcatele.

Buchet de 11 crini rosii

Taur

Semne de pământ, taurii sunt puternici și hotărați, însă, deseori sunt și foarte romantici. De aceea, cele mai potrivite flori pentru ei sunt trandafirii, dar și violetele.

Buchet 21 trandafiri rosii si portocalii

Gemeni

Gemenii sunt semne de aer, iar principala lor caracteristică este dualitatea. De aceea, ei preferă aproximativ orice floare, dar preferințele sunt în funcție de starea lor de spirit. Le plac lacrămioarele, orhideele, liliacul sau crizantemele.

http://florisizambete.ro/img/florarii-online/orhidee-roz.jpg

Rac

Semne de apă, racii sunt firi foarte sensibile și emotive. Ei preferă florile albe. De aceea, florile cele mai potrivite pentru ei sunt lotusul, liliacul, nuferii, mușcatele și magnoliile.

Image result for buchet liliac

Leu

Leii sunt semne de foc și adoră să fie în centrul atenției. De aceea, lor li se potrivesc trandafirii, dar pot fi atrași și de floarea soarelui.

Image result for buchet floarea soarelui

Fecioara

Semne de pământ, fecioarele iubesc margaretele. Ele sunt firi practice și își doresc mai degrabă să primească flori în ghiveci. De asemenea, le plac toate florile viu colorate, albastre și gălbene.

Related image

Balanță

Balanțele sunt semne de pământ și sunt în căutarea echilibrului perfect, a armoniei, adevărului și dreptății. Florile cele mai potrivite sunt trandafirii, albăstrelele sau margaretele. Nativele din zodia balanță iubesc buchetele cochete, aranjate cu bun gust, care conțin multe flori.

Image result for buchet albastrele

Scorpion

Semne de apă, scorpionii sunt cele mai pasionale semne zodiacale, iubitoare, dar foarte posesive. Ei preferă mai ales florile în nuanțe de roșu aprins. Cei născuți în zodia scorpion iubesc cactușii, trandafirii, anemonele și mușcatele.

http://florisizambete.ro/img/florarii-online/buchet-21-trandafiri-rosii.jpg

Săgetător

Săgetătorii sunt semne de foc și sunt mereu ambițioși și energici. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt lalelele.

Image result for buchet lalele

Capricorn

Semne de pământ, capricornii sunt foarte misterioși, practici și au intuiția foarte bună. Ei preferă panseluțele, magnoliile, lalelele, cameliile, dar și trandafirii.

http://florisizambete.ro/img/florarii-online/buchet-multicolor-21-trandafiri.jpg

Vărsător

Vărsătorii sunt semne de aer, iar de multe ori sunt foarte romantici, dar și veseli. Le plac, în mod deosebit, florile exotice cum ar fi orhideele sau gladiolele.

Image result for buchet de gladiole

Pești

Semne de apă, nativii din zodia pești sunt foarte sensibili și delicați. Pentru ei, cele mai indicate flori sunt nuferii, violetele, orhideele, liliacul, feriga sau irisul.

Image result for buchet de orhidee liliac si iris

sursă text: zodii.net

sursă foto: florisizambete.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.