Află care sunt piscinele, ștrandurile și aquapark-urile din București unde te poți distra vara aceasta

Sezonul estival a început, iar canicula și-a făcut simțită prezența în București. De aceea, cu toții ne dorim să ne distrăm și să ne răcorim în același timp. Dacă nu puteți ajunge la mare vara aceasta, e bine să știți că Bucureștiul ne oferă o gama foarte variată de alternative pentru a ne simți la fel de bine ca pe litoral.

Mai jos veți putea găsi o listă cu principalele piscine, ștranduri și aquapark-uri din București.

1. Therme București

Therme este cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment din Europa. Acesta este situat în Balotești, la aproximativ 10 minute de capitală.

Dotări: Complexul este împărțit în mai multe zone. În Zona Elysium sunt 6 saune, fiecare cu tematică proprie, o piscină de relaxare cu seleniu și zinc, pool-bar, 9 gradene cu șezlonguri, 3 cabinete de masaj și un restaurant. The Palm are piscine cu aromaterapie, iar Zona Galaxy, specială pentru familiile cu copii mici, are piscine, tobogane spectaculoase de zeci de metri, snack-bar etc.

Tarife: De la 25 la 66 de lei, în funcție de zonă, perioadă, durată și vârstă.

2. Chaboo Pool & Club

Complexul exclusivist este situat în Floreasca. Acesta dispune de una dintre cele mai mari piscine din București.

Dotări: piscină semiolimpică, cool-area (baldachine în apă), zona VIP (separeu dotat cu minibar, TV; personal waiter), zonă de food & drinks, DJ și animație.

Tarife: 
Luni – Vineri: 30 lei
Sâmbătă – Duminică: 50 lei
Baldachin: 100 lei

3. PISCINA FLOREASCA

Complexul dispune de piscină, terasă, grădină şi restaurant; toate acestea în mijlocul orașului. E deschisă toată vara, chiar și în zilele ploioase.

Tarife și program:
Luni – Vineri: 10:00 – 18:30
Preț intrare: 20 lei copii (3-12 ani), 30 lei adulți
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 18:30
Preț intrare: 35 lei copii (3-12 ani), 60 lei adulți
Prosop – 20 lei

4. BAMBOO POOL 

Complexul este împrejmuit de vegetație tropicală. Piscina Bamboo beneficiază și de un jacuzzi, un bar cu cocktailuri și un restaurant.

Tarife:
Luni – Joi: 20 lei; Vineri: 30 lei
Sâmbăta și Duminică: 50 lei

5. Playa Verde

Prezentare: Fostul ștrand Străulești numit acum Playa Verde dispune de două piscine, plajă, vestiare, dușuri, zonă barbecue, masă de fotbal, bar, șezlonguri și terasă.

Tarife:
De la 10 la 35 de lei, în funcție de perioadă din săptămână. La această sumă se adaugă prețul șezlongului ( 10-15 lei).

6. Crângaşi Aqua Parc

Complexul dispune de plajă de nisip, șezlonguri, umbreluțe, tobogane pentru adulți, pentru copii, două bazine pentru copii, trei bazine pentru adulți dintre care 2 bazine olimpice și un bazin cu valuri.

Tarife:
De la 20 la 850 de lei, în funcție de zonă, perioadă, durată și vârstă.

7. Ştrand Berceni
Complexul deţine un bazin pentru adulţi şi două bazine cu tobogane pentru copii, dar şi două terenuri de tenis, unul de fotbal, unul de minigolf şi unul de baschet.

Tarife: De la 15 la 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. La acest preț se adaugă prețul șezlongului (10 lei).

8. Vila 23 Snagov Spa and Pool

Complexul este situat în apropierea lacului Snagov și oferă o piscină în aer liber şi un centru spa cu saună, piscină interioară, cadă cu hidromasaj şi baie de aburi. Vila 23 Snagov are o grădină şi o zonă de plajă privată.

Tarife:
70 lei = 1 zi acces piscină pentru 2 persoane, prosop şi şezlong inclus!

9. WATER PARK OTOPENI 

Complexul este situat în Otopeni, la câțiva kilometri de centrul Bucureștiului. În interiorul parcului se regăsesc 10 piscine, 1 râu care înconjoară „Muntele distracţiei”, 30 de tobogane cu apă având o lungime totală de 1170 metri, şezlonguri, umbrele, colaci, teren de volei şi fotbal pe nisip.

Tarife:
De la 30 la 50 de lei pentru adulți și de la 15 la 25 lei pentru copii.

10. Ștrandul Copiilor – Văcărești

Complexul este situat lângă Parcul Tineretului, din sectorul 4, în apropiere de Piața Sudului. Are un bazin pentru adulți și 4 bazine mici pentru copii.

Tarife: 20 de lei de luni până vineri și 30 lei în week-end.

sursă info: gsp.ro

sursă foto: gandul.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here