luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipAfi îţi face cinste cu chirie pentru studenţie

Afi îţi face cinste cu chirie pentru studenţie

IQool îţi recomandă un concurs Cool:

Pentru că suntem studenţi şi avem nevoie de bani, Afi Palace Cotroceni s-a gândit să vină în ajutorul tău. Dacă te-ai săturat să te uiţi lunar în portofel după banii de chirie şi să vezi că nu sunt de ajuns, atunci trebuie să participi la concursul „10 luni de chirie şi un Party cu de toate”.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe aficotroceni.ro, te înscrii în aplicaţia de concurs şi pe lângă chiria pentru un an universitar, câştigi şi un party de casă nouă pentru tine şi prietenii tăi!

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să completezi un formular cu datele tale personale şi să spui de ce crezi tu că Afi e cool. Nimic mai simplu.

Poţi participa la concurs dacă eşti înscris la orice facultate aflată pe teritoriul oraşului Bucureşti, la cursuri cu frecvenţă (la zi), inclusiv în an terminal.

Gândeşte-te cum ar fi să nu mai nici o grijă legată de plata chiriei pe un an întreg! În plus, cum ar fi să mergi la un party pe cinste cu de toate? Dacă te consideri norocos, Afi te aşteaptă să te înscrii în concurs.

afi

Sursă foto: www.capital.ro

Vlăduț Sasu
Sunt o persoană optimistă şi dornică să afle lucruri noi. Îmi place să scriu şi să îmi exprim părerile despre subiectele de actualitate. Consider că tinerii sunt principalii vectori ai schimbării în societatea romanescă şi că viitorul acestei ţări este în mâinile lor. În rest, sunt un tânăr cât se poate de normal cu preocupări specifice vârstei. Îmi dau seama când fac greşeli şi încerc să nu le mai repet.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular