IQool îţi recomandă un concurs Cool:

Pentru că suntem studenţi şi avem nevoie de bani, Afi Palace Cotroceni s-a gândit să vină în ajutorul tău. Dacă te-ai săturat să te uiţi lunar în portofel după banii de chirie şi să vezi că nu sunt de ajuns, atunci trebuie să participi la concursul „10 luni de chirie şi un Party cu de toate”.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe aficotroceni.ro, te înscrii în aplicaţia de concurs şi pe lângă chiria pentru un an universitar, câştigi şi un party de casă nouă pentru tine şi prietenii tăi!

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să completezi un formular cu datele tale personale şi să spui de ce crezi tu că Afi e cool. Nimic mai simplu.

Poţi participa la concurs dacă eşti înscris la orice facultate aflată pe teritoriul oraşului Bucureşti, la cursuri cu frecvenţă (la zi), inclusiv în an terminal.

Gândeşte-te cum ar fi să nu mai nici o grijă legată de plata chiriei pe un an întreg! În plus, cum ar fi să mergi la un party pe cinste cu de toate? Dacă te consideri norocos, Afi te aşteaptă să te înscrii în concurs.

afi

Sursă foto: www.capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here