AEGEE București va organiza Conferința ,,It’s up to you!”

0
59
AEGEE București afi;

Pe 7 mai 2019, Asociația Studenților Europeni (AEGEE-București), cu susținerea Parlamentului European, va organiza Conferința ,,It’s up to you!”, un eveniment dedicat tinerilor

Conferința ,,It’s up to you!”, își propune să contribuie la creșterea gradului de informare şi conștientizare a importanței implicării civice a tinerilor în dezvoltarea comunităților din care aceștia fac parte.

Organizată sub motto-ul ,,It’s up to you!”, conferința are ca obiectiv crearea contextului în care tinerii lideri din țară și din restul Europei să înțeleagă mai bine modul în care vocea lor poate conta în deciziile europene, impactul pe care fiecare acțiune îl poate avea în comunitățile locale și oportunitățile care derivă din apartenența unei țări la Uniunea Europeană. Prin panel-uri de discuţie şi workshop-uri ţinute de reprezentaţi ai instituţiilor europene sau lideri locali, evenimentul îşi propune să evidenţieze importanţa exercitării dreptului la vot în rândul generaţiilor tinere, în contextul alegerilor euro-parlamentare din perioada 23-26 mai 2019.

Inițiativa este adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 18-30 ani și este parte din proiectul „Why European Parliament 2.0”, promovând campania ,,This Time I’m Voting” (De Data Asta Votez) a Parlamentului European.

Orice tânăr pate devenit partenerul evenimentului și poate contribui la felul în care Europa va arăta în următorii ani! Înscrierea la conferinţă se face până pe 31 martie 2019, completând formularul: http://bit.ly/7may_conference_form. Participarea la conferinţă vă oferă și şansa de a câştiga un bilet Interrail.