AEGEE-București recrutează. Hai și tu!

0
88

Ai auzit că AEGEE îți vizează pașaportul european spre HR, PR și Fundraising?

Dacă îți face cu ochiul vreunul din aceste domenii, te așteptăm să călătorești împreună cu noi pe un drum european plin de proiecte interesante. Înarmează-te cu motivație și curaj și vino începând cu Luni, 28 septembrie în ASE la Târgul ONG-urilor Studențești să ne cunoști. Pregătește-te să întâlnești oameni faini, cum ne place nouă să spunem și open-minded! Cu siguranță te vei simți în scurt timp de-al casei.

AEGEE-București te va ajuta să-ți cunoști drepturile de student european și te va trimite în cea mai frumoasă expriență a acestor ani. Dacă vrei să îți pui creativitatea la încercare, alătură-te echipei noastre care a pregătit pentru tine activități interactive si distractive. Convinge-te singur că aici este locul în care îți vei face prieteni noi, dar te vei dezvolta de asemenea, personal si profesional. Dă puțină culoare anilor de studenție cu AEGEE-București!

AEGEE-București a participat și la Zilele Culturale ADfel, proiect organizat de IQads pe 21-23 septembrie în Fabrica cu multe activități interactive și haioase! Dacă nu ai trecut pe acolo să ne cunoști, nu-ți face griji! Mai ai cel puțin încă două șanse: începând de luni, 28 septembrie ne găsești la standul din ASE sau pe 8 octombrie la prima ediție a evenimentului Noaptea ONG-urilor studentesti ! Ne vedem acolo!

Dacă te-am convins, poți completa Formularul de inscriere pentru a intra în până pe 11 octombrie!

Urmărește-ne pagina https://www.facebook.com/aegeebucuresti pentru mai multe informații și nu ezita să ne contactezi pentru întrebări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.