Advice a început recrutarea noii generații de young professionals

0
78

La fel ca în fiecare an, toamna advicerilor înseamnă focus pe un singur proiect: recrutarea noilor generații de voluntari.  În perioada 3-22 octombrie se derulează campania de recrutare a bobocilor creativi, cu dorință de a cunoaște oameni noi și de a face ideile și proiectele să zburde pe meleagurile locale. Interviurile vor fi susținute de voluntarii Advice pe 23 octombrie.

Înscrierile au loc pe www.cemistosuntastia.ro în secțiunea ”Aplică aici”.

Anul acesta, asociația Advice dorește mai mult ca oricând să cunoască studenți mișto și determinați. Există multe idei în ”pending” pe lângă proiectele aflate deja în derulare, așa că unghiurile de abordare fresh și inițiativele de orice fel sunt binevenite în familia Advice.

Voluntarii pot aplica pentru un loc în următoarele departamente: Creative Department (copywriters, art-directors, multimedia); PR&Sales; Human Resources; Web Development. Detalii despre fiecare departament în parte și ce minuni duc la bun sfârșit voluntarii pot fi gasite pe www.cemistosuntastia.ro/departamente.

Advice este locul în care nu te plictisești niciodată, care îți oferă un cadru perfect de învățare și de interacțiune cu o echipă care merge extra miles pentru a dezvolta cele mai cool proiecte din mediul ONG.

Ne dorim ca viitorii membrii să aibă o doză  mare de curiozitate și energie, iar atitudinea pozitivă și dorința de implicare să nu le lipsească.

Procesul de recrutare Advice este puțin atipic. Persoanele care se regăsesc în descriere, își depun canidatura în departamentul din care doresc să facă parte, prin rezolvarea unui brief existent pe site-ul www.cemistosuntastia.ro.

Selectăm răspunsurile cele mai creative și lansăm invitația la interviu către aceștia , unde sunt așteptați cu mai multe surprize plăcute.” (Corina Matu – Vicepreședinte HR dept.)

Campania de recrutare se adresează studenților de la facultățile de litere, comunicare, arte, arhitectură, informatică, jurnalism sau economie, dar și tinerilor care studiază în alte instituții din învățământ și cred că industriile creative sau comunicarea li se potrivesc de minune.

În Advice recrutarea este făcută cu multă implicare și muncă si tratată exact ca un proiect special, un eveniment. Acest lucru se întâmplă pentru că noi considerăm că boboceii sunt cei mai importanți membrii din asociație: ei vin cu forțe proaspete, cu idei noi și fresh și ei duc mai departe, în fiecare an, spiritul Advice.” (Alexandra Slotea – Vicepreședinte PR&Sales dept.)

                Pentru mai multe detalii despre recrutare sau activitățile Advice, puteți contacta echipa pe pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/advicestudents/

Contact:

Andreea Popescu

Telefon: 0720.160.601

P.R. Executive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.