Adio tarifelor de roaming în Uniunea Europeană!

0
220
tarifelor de roaming

Adio tarifelor de roaming în Uniunea Europeană! Da, ați citit bine. Nu veți mai mai plăti nici măcar un eurocent pentru convorbirile și datele mobile utilizate în afara granițelor.

În urma votului pozitiv din partea Parlamentului European cu privire la eliminarea tarifelor de roaming în Uniunea Europeană, vice președintele Digital Single Market Andrus Ansip a declarat:

„Din data de 15 iunie 2017 oamenii vor putea să țină deschise serviciile mobile, în special datele mobile, fără a se teme de facturile mari în timp ce călătoresc prin Uniunea Europeană.

Salut votul pozitiv de astăzi al Parlamentului European privind eliminarea tarifelor de roaming, în urma acordului încheiat între Parlamentul European, Comisia și Consiliul la începutul anului.

Aceasta este o mare realizare pentru noi toți. Fără a aduce în discuție OK-ul final din partea statelor membre ale Uniunii Europene, acest acord cu privire la prețurile en-gros la roaming reprezintă ultimul pas pentru a pune capăt tarifelor de roaming pentru toți călătorii din Uniunea Europeană.

După aproape 10 ani, Uniunea Europeană pune capăt definitiv anxietății generate din cauza tarifelor de roaming care au afectat Europa de la începutul erei mobile. Prețurile exorbitante erau nejustificate pe un continent în care oamenii se deplasează liber dint-o țară în alta. Odată cu sfârșitul tarifelor de roaming pentru călători, vom realiza o piață unică digitală mult mai vibrantă. În cele din urmă, oamenii nu vor mai fi nevoiți să își oprească telefoanele sau datele mobile când traversează o frontieră a Uniunii Europene. Acest lucru va avea un impact imediat pozitiv asupra vieții europenilor.”

Sursă foto: arenait.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.