Adda a lansat o nouă piesă: „Lupii”

0
2193

După numeroase hituri, Adda revine cu o nouă piesă, în stilul ei caracteristic, cu influențe din folclor și cu un mesaj puternic-„Lupii”. Este o piesă despre curajul de a-ţi urma visele, indiferent de obstacolele întâmpinate, despre puterea de a continua pe drumul ales. Versurile sunt compuse chiar de ea, refrenul este preluat din folclor, iar linia melodică îi aparține tot Addei. De producţia muzicală s-au ocupat Liviu Teodorescu, Robert Toma şi Ionuţ Marius Vasilache (Yoghi).

Lansată în urmă cu aproape o săptămână, „Lupii” a apărut la momentul potrivit și ne descrie exact starea de spirit a societății românești, din ultimul timp. Melodia, cu două milioane de vizualizări pe Youtube, este inspirată dintr-o rugăciune veche, adaptată pe o linie melodică ce se potrivește de minune cu mesajul. În plus, videoclipul este mai mult decât sugestiv. În acesta o găsim pe Adda, protagonista regiei, în mijlocul pădurii, cu o pelerină bej cu motive populare, înconjurată de „lupi”, încercând să îi cheme pe ciobani, sau mai bine zis, pe ciobanul român ca simbol popular al dreptății.

adda-lupii

Ei  bine, este limpede că Adda își caută și își găsește inspirația în folclor, actualizând diverse aspecte importante ale acestuia pe ritmuri actuale. Un mod subtil de a aduce generația tânără la rădăcini și a o dezamorți, în momentele în care chiar este nevoie.

„Am scris piesa asta în cel mai greu moment din cariera mea, un moment în care toată lumea m-a trântit la pământ. M-am descurajat văzând că anumiţi oameni îţi sunt aproape doar când eşti bine şi uită de tine când eşti jos. M-am întristat să văd câtă ură şi judecată există între oameni. Trebuie să recunosc că în momentul în care am început să scriu «Lupii», am vrut să mă las de muzică, dar în timp ce puneam pe hârtie «Dă-mi putere să mai cânt, ca să nu mai curgă lacrimi pe pământ» mi-am dat seama că nu vreau cu adevărat asta. Mi-am dat seama că eu scriu muzică pentru oameni, ca ei să se regăsească în stări şi sentimente şi să le transmit într-un fel sau altul că nu sunt singuri, că şi alţii trec prin întâmplări similare. Şi vreau să le spun că orice s-ar întâmpla, totul o să fie bine, că nu trebuie să renunţe la visele lor, indiferent de ce greutăţi întâmpină”, a declarat Adda despre noua ei piesă.

Cu siguranță, piesa bifează cel mai mare succes al Addei, de până acum! 

Sursă foto:tntradio.ro , bravonet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.