LSRS Franta

În lunile aprilie și mai, voluntarii LSRS din echipa internațională au organizat și au participat la evenimente de promovare a valorilor românești în cadrul „International Day” în Suedia; „Festivalul Cultural Internaţional de la BLCU”, Beijing; „Festivalul Cultural Internațional” al Universității din Xiamen.

În intervalul aprilie-mai, 17 filiale și reprezentanțe LSRS au oferit consiliere elevilor și tinerilor interesați de studiul în străinătate în cadrul proiectului Caravana Face2Facebook. Au organizat, de asemenea, activități în parteneriat cu diferite instituții. Astfel, LSRS Marea Britanie a desfășurat o campanie în parteneriat cu Ambasada Românei la Londra organizând un eveniment de caritate adresat  românilor din Marea Britanie aflați în dificultate financiară; LSRS Franța va colabora cu ICR Paris pentru promovarea expoziției de pictură trinațională ce va avea loc la Paris. Voluntarii din filiale se pregătesc de realizarea unor proiecte de anvergură și impact pentru comunitatea de studenți români din străinătate: „Bonding”, un proiect de cariere marca LSRS Germania; „Speed Networking și LSRS Mentorship Scheme”LSRS Marea Britanie, iar filialele scandinave ale LSRS pregătesc un proiect de internship-uri în Scandinavia.

LSRS Suedia_InternationalDay

Luna aprilie a fost luna întâlnirilor și a organizării de excursii și teambuilding-uri pentru voluntarii din Filialele LSRS din lumea întreagă. Astfel, între 11-13 aprilie voluntari LSRS din Belgia, Luxemburg, Norvegia, Franța și Spania s-au reunit într-un teambuilding la Barcelona; LSRS SUA a pregătit o întâlnire cu studenții români de pe Coasta de Est la New York; LSRS China nu a uitat de tradiționala masă la iarba verde de Sfintele Paște. În luna mai, filialele din Vestul Europei plănuiesc noi ieșiri: în 17-18 mai, LSRS Franța, alături de comunitatea de tineri români din Hexagon, a organizat o excursie pe Valea Loarei, iar LSRS Germania va organiza un teambuilding la sfârșitul aceleiași luni.

LSRS_TB_Barcelona

Oferta de zbor a uneia dintre cele mai mari companii de zbor din România cu care colaborează filialele LSRS UK și LSRS Germania este publicată pe site-ul LSRSVă invităm să o consultați și să aflați, totodată, mai multe detalii despre evenimentele organizate de LSRS la nivel global accesând acest link.

LSRS Austria, LSRS Belgia, LSRS Danemarca, LSRS Italia, LSRS Spania, LSRS Portugalia, LSRS China recrutează pe diferite poziții de conducere filială, direcție ș.a. Detaliile sunt disponibile pe website-ul LSRS www.lsrs.ro, secțiunea Cariere.

LSRS recrutează reprezentanți în toate țările unde există studenți români. Cei interesați să devină voluntari pe plan local în țările în care se află sunt rugați să trimită un e-mail la hr@lsrs.ro. Aceste poziții generale sunt potrivite pentru oricine dorește să își dezvolte abilitățile de lider, de comunicare, time-management și organizare. Beneficii: network extins de studenți și absolvenți români din toată lumea.